Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywood vs. Armageddon


ikona
do_Od
drogykomiksmayday
Komiksy úspěšně dominují filmové plátno. Dopadne to za pár let s televizí stejně? 

Zatímco ve filmech je akční žánr, snad až na jedinou vyjímku v podobě Fast & Furious, dominován komiksy, v televizi je situace maličko jiná. Pořád se tu totiž točí spousta klasických kriminálek, třicáté pokračování CSI ale třeba i adrenalinové Banshee, nedávná štace Jacka Bauera nebo Vikingové. Nelze však zastřít fakt, že třeba takový netflixácký Daredevil většinu z nich setřel jak po akční stránce, tak i po té dramatické. A to byl navíc pouhý začátek. Ty pravé komiksové záplavy se do televize teprve blíží a zdá se, že jen tak nepřejdou. Naštěstí pro nás, zní doteď spousta z nich celkem zajímavě a to i v případě téhle novinky.  Ta totiž dorazila na pulty teprve včera a už si jí producenti vybrali k televizní adaptaci. O čem bude?

 

Mayday, jak se nový komiks od vydavatele Black Mask Studios nazývá, nás zavede do prostředí moderního Los Angeles, ve kterém se seznámíme se zkrachovalým hollywoodským scénáristou, který aby toho nebylo málo, solidně ujíždí na drogách. Ten objeví tajný satanistický kult, který se pomocí obětování obyčejných lidí, snaží přivést nejzkaženější město světa k záhubě. Rozhodne se kultu postavit – háček je v tom, že si ale není úplně jistý, jestli nejde jen o jeho drogovou fantazii. Námět je to dobrý a podle prvních reakcí se povedlo i samotné první číslu sešitu, tak snad to někdo nezmrví třeba tím, že ze scénáristy udělají policajta a prostředí slunného Los Angeles vymění za ohraný New York. Dodrbaný Lucifer mě zkrátka mrzí ještě teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace