Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Rosario Dawson k Daredevilovi?


ikona
Spooner
daredevil
Objeví se vůbec ještě oblíbená kráska v marveláckém univerzu? 

Kvality seriálového Daredevila jsme opěvovali až do aleluja a asi všichni se shodneme na tom, že měl jen jednu opravdu velkou vadu. Nebylo v ní dost Rosario Dawson. Asi nejznámější tvář celého seriálu si nás coby sestřička Claire získala celkem rychle, což u ní při jejím půvabu a talentu ostatně není příliš těžké. Jenže ke smutku všech se jednalo o vedlejší postavičku, která dostala až po hříchu málo prostoru a ke konci vlastně celkem nenápadně zmizela ze scény. Diváci se proto začali obávat, zda hollywoodskou krásku v Hell´s Kitchen ještě uvidíme. Ostatně, ani v nedávném potvrzení druhé řady slepého strážce pořádku nebylo o jejím návratu zmíněno ani slovo. Jenže všechny obavy byly naštěstí zbytečné a Netlfix konečně potvrdil, že se na ní můžeme těšit i v druhé sérii. A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, Marvel s ní má ještě daleko větší plány.

Podle nové smlouvy se totiž její neohrožená sestřička neobjeví pouze v druhém Daredevilovi, ale měla by se mihnout také v televizních sólovkách Jessicy Jones, Lukea Cage a Iron Fista. Potkáme ji tudíž ve všech chystaných comicsárnách internetového Netflixu, a je proto dost pravděpodobné, že právě ona se stane jedním z pojítek mezi hrdiny, jejichž cesty se nakonec protnou v týmovce The Defenders. Že by se budoucí kvarteto dalo dohromady právě na popud půvabné Claire? Na tyto dohady je ještě hodně brzo. Už teď je ale jasné, že Rosario Dawson si v marvelovském univerzu ještě užijeme do sytosti. A to je pro začátek rozhodně skvělá zpráva.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace