Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Napínavý Blindspot

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
Jo, to jo :) Já pak možná zkusím aspoň ten pilot, ať vím přesně na co si vlastně stěžuju.

Jen pro úplnost - v předloze takové věty ani nezaznívají.
15809
Jo, to jo *:)* Já pak možná zkusím aspoň ten pilot, ať vím přesně na co si vlastně stěžuju. Jen pro úplnost - v předloze takové věty ani nezaznívají.
0 0
reagovat
Jasně, beru. Já originál neznám a je fakt, že na veřejném kanále pod produkcí Bruckheimera to asi nemohlo být nijak psychologické nebo mládeži nepřístupné. Beru i to, že je to ohrané schéma policistka plus chlap odjinud podle vzoru Castla, Forever, chystaný Rosewodd atd.

Bez znalosti předlohy, mě to přišlo jako nenáročné guilty pleasure s oblíbenou herečkou kde tvůrci chápou, že věty jako "Otec chce aby ses vrátil do Pekla" prostě nejde hrát s vážnou tváří
15808
Jasně, beru. Já originál neznám a je fakt, že na veřejném kanále pod produkcí Bruckheimera to asi nemohlo být nijak psychologické nebo mládeži nepřístupné. Beru i to, že je to ohrané schéma policistka plus chlap odjinud podle vzoru Castla, Forever, chystaný Rosewodd atd. Bez znalosti předlohy, mě to přišlo jako nenáročné guilty pleasure s oblíbenou herečkou kde tvůrci chápou, že věty jako "Otec chce aby ses vrátil do Pekla" prostě nejde hrát s vážnou tváří
0 0
reagovat

Lucifer

(chtěl jsem s komentářem počkat až bude nahozený trailer, ale když už to řešíte tady...)

Je to špatný, přímo pekelně špatný. Gaiman s tím rozhodně nemá nic společnýho a dá se s jistotou říct, že by něco takovýho nedovolil (viz jeho názory na plno hrozných, nakonec nerealizovaných adaptací Sandmana, které se za ty roky chystaly). Mike Carey se na tom pokud vím taky nijak nepodílí.
"Lucifer opustí peklo a otevře si bar" je to jediné co sdílí komiks i seriál, a kdyby FOXové změnili svůj projekt ještě trochu, ani se nemuseli obtěžovat s právy na předlohu. Za což bych jim byl vděčný.
To je jak kdyby někdo točil 1984, akorát by tam nebyla totalitní společnost a Winston Smith by pomáhal sexy detektivce chytat zločince.

A i když zkusím předstírat že to není masakr jedné z nejlepších knih od Vertiga a budu to hodnotit samostatně - nabízí to akorát další kriminálku s "přidanou hodnotou" hláškujícího ďábla a občasnými "cool biblickými" momenty. Ach ano, a sexy herečku. To mi oprabdu nestačí.
Trailer má dobrou hudbu, tím to hasne.
15806
(chtěl jsem s komentářem počkat až bude nahozený trailer, ale když už to řešíte tady...) Je to špatný, přímo pekelně špatný. Gaiman s tím rozhodně nemá nic společnýho a dá se s jistotou říct, že by něco takovýho nedovolil (viz jeho názory na plno hrozných, nakonec nerealizovaných adaptací Sandmana, které se za ty roky chystaly). Mike Carey se na tom pokud vím taky nijak nepodílí. "Lucifer opustí peklo a otevře si bar" je to jediné co sdílí komiks i seriál, a kdyby FOXové změnili svůj projekt ještě trochu, ani se nemuseli obtěžovat s právy na předlohu. Za což bych jim byl vděčný. To je jak kdyby někdo točil 1984, akorát by tam nebyla totalitní společnost a Winston Smith by pomáhal sexy detektivce chytat zločince. A i když zkusím předstírat že to není masakr jedné z nejlepších knih od Vertiga a budu to hodnotit samostatně - nabízí to akorát další kriminálku s "přidanou hodnotou" hláškujícího ďábla a občasnými "cool biblickými" momenty. Ach ano, a sexy herečku. To mi oprabdu nestačí. Trailer má dobrou hudbu, tím to hasne.
Lucifer
0 0
reagovat

PetrM

Tak to vidíme diametrálně jinak, protože já se po tom traileru málem rozbrečel. Neil Gaiman s tím nemá nic společného, rád bych si navíc myslel, že kdyby měl, tak by tohle nikdy nedovolil.

Ta herečka je sexy ale to mi u takovéhle látky fakt nestačí, totálně to potopili podle té ukázky a hlavní představitel je asi tak charismatickej jako Taylor Lautner. :-

Tenhle komentář na internetu to sumarizuje nejlíp:
"I've read the graphic novels and while there are definitely similarities, they've totally missed the point with this show. Lucifer is a tragic hero at best and the series serves to be more of a philosophical discussion about challenging traditional interpretations of the character and religion. The themes in the graphic novel are universal, especially when lucifer literally recreates the universe only to prove that mankind can thrive without resorting to self destruction without religion. This seems to be a cop drama with forced comedy and overly cliche biblical themes. I really hope I'm wrong but it seems like they've completely missed the mark by what's shown in this trailer."

Nesnáším přemíru biblických motivů a všechno, co se k tomu pojí (příklad Messengers, kde jsem fakt měl chuť proskočit zavřenejma dveřma). V komiksu je to ale celé podané s takovou lehkostí a černým humorem, že mě to nijak nerušilo a prostě jsem se jen bavil s neskutečně sympatickou postavou, která je prototypem "správného týpka." Viděl jsem v tom zkrátka něco McClaneovského :) a ty příběhy, kterými jsem s ním procházel byly originální a zajímavé.

Tady vidím náznak toho, že ta postava bude bavit ale bude bavit čistě na povrchu. Pár vtipných hlášek jo, ale ta aura bytosti, která se vlastně o lidi vůbec nezajímá, myslí x kroků dopředu, zkouší, co všechno si může dovolit a většinu věcí vůbec neřekne nahlas a přesto tím jeho "protivníky" totálně zdeptá, tady vůbec není. To je prostě tím, že tvůrci ten komiks jen sprostě osekali a nasadili na klasickou kriminálku, kterých je v televizi mraky. :(
15805
Tak to vidíme diametrálně jinak, protože já se po tom traileru málem rozbrečel. Neil Gaiman s tím nemá nic společného, rád bych si navíc myslel, že kdyby měl, tak by tohle nikdy nedovolil. Ta herečka je sexy ale to mi u takovéhle látky fakt nestačí, totálně to potopili podle té ukázky a hlavní představitel je asi tak charismatickej jako Taylor Lautner. *:-* Tenhle komentář na internetu to sumarizuje nejlíp: "I've read the graphic novels and while there are definitely similarities, they've totally missed the point with this show. Lucifer is a tragic hero at best and the series serves to be more of a philosophical discussion about challenging traditional interpretations of the character and religion. The themes in the graphic novel are universal, especially when lucifer literally recreates the universe only to prove that mankind can thrive without resorting to self destruction without religion. This seems to be a cop drama with forced comedy and overly cliche biblical themes. I really hope I'm wrong but it seems like they've completely missed the mark by what's shown in this trailer." Nesnáším přemíru biblických motivů a všechno, co se k tomu pojí (příklad Messengers, kde jsem fakt měl chuť proskočit zavřenejma dveřma). V komiksu je to ale celé podané s takovou lehkostí a černým humorem, že mě to nijak nerušilo a prostě jsem se jen bavil s neskutečně sympatickou postavou, která je prototypem "správného týpka." Viděl jsem v tom zkrátka něco McClaneovského *:)* a ty příběhy, kterými jsem s ním procházel byly originální a zajímavé. Tady vidím náznak toho, že ta postava bude bavit ale bude bavit čistě na povrchu. Pár vtipných hlášek jo, ale ta aura bytosti, která se vlastně o lidi vůbec nezajímá, myslí x kroků dopředu, zkouší, co všechno si může dovolit a většinu věcí vůbec neřekne nahlas a přesto tím jeho "protivníky" totálně zdeptá, tady vůbec není. To je prostě tím, že tvůrci ten komiks jen sprostě osekali a nasadili na klasickou kriminálku, kterých je v televizi mraky. *:(*
PetrM
0 0
reagovat

to: do_Od

Naopak pilot Lucifera je u mě od minulého týdne na must watch seznamu, protože se v něm na obrazovku vrací Lauren German alias Leslie Shay ?)
Bál jsem se toho, ale podle dnešního traileru to mile překvapilo, protože na rozdíl od Messengers nebo Constantina snad tvůrci (nebo Neil Gaiman) pochopili, že takový námět nejde hrát vážně a berou to hodně zvesela.
Trailery Foxu podle mě ty od NBC tvrdě zválcovaly. Uvidíme co ABC a CBS
15804
Naopak pilot Lucifera je u mě od minulého týdne na must watch seznamu, protože se v něm na obrazovku vrací Lauren German alias Leslie Shay *?)* Bál jsem se toho, ale podle dnešního traileru to mile překvapilo, protože na rozdíl od Messengers nebo Constantina snad tvůrci (nebo Neil Gaiman) pochopili, že takový námět nejde hrát vážně a berou to hodně zvesela. Trailery Foxu podle mě ty od NBC tvrdě zválcovaly. Uvidíme co ABC a CBS
to: do_Od
0 0
reagovat
Vydržel bych na to koukat jedině kvůli JA. Kérky u ženskejch mě moc neberou... spíš naopak... ale tohle má podivuhodnej rajc.

Jak řiká Ted: minisérie by byla lepší.
15797
Vydržel bych na to koukat jedině kvůli JA. Kérky u ženskejch mě moc neberou... spíš naopak... ale tohle má podivuhodnej rajc. Jak řiká Ted: minisérie by byla lepší.
0 0
reagovat

to BlackAdder

Ano, Long Kiss Goodnight, guilty pleasure mého mládí (spolu s Posledním Skautem). To už bude taky dobrých dvacet let. Ale i kdyby Jamie hláškovala jako o život, na tyhle klasiky z pera Shane Blacka nemá.

To TedGeorge: Ano, ale to bylo známé už dopředu, že tahle sezóna Strike Backu je poslední. Jenom se to celé na šest měsíců zastavilo kvůli zranění Stapletona a poběží to až v létě. Ale těší mě, že jak Stapleton tak Winchester dostali vlastní série (Blindspot, The Player), i když kvality jsou dle mě diskutabilní.

Mám na to stejný názor jako ty. Tohle téma utáhne třináct epizod, ale ne 23 nebo dokonce víc sezón (viz Blacklist)
15794
Ano, Long Kiss Goodnight, guilty pleasure mého mládí (spolu s Posledním Skautem). To už bude taky dobrých dvacet let. Ale i kdyby Jamie hláškovala jako o život, na tyhle klasiky z pera Shane Blacka nemá. To TedGeorge: Ano, ale to bylo známé už dopředu, že tahle sezóna Strike Backu je poslední. Jenom se to celé na šest měsíců zastavilo kvůli zranění Stapletona a poběží to až v létě. Ale těší mě, že jak Stapleton tak Winchester dostali vlastní série (Blindspot, The Player), i když kvality jsou dle mě diskutabilní. Mám na to stejný názor jako ty. Tohle téma utáhne třináct epizod, ale ne 23 nebo dokonce víc sezón (viz Blacklist)
to BlackAdder
0 0
reagovat
1. Jaimie Alexander je bohyně.
2. Jasný důkaz, že se nám blíží konec Strike Back a to je smutné.
3. Trailer je hodně fajn, ale...
4. ... ale výsledek bude tři díly zajímavej napínák a následně překombinovaná sračka. Věřil bych tomu, kdyby to byla šestidílná minisérie s velkým rozpočtem pro Netflix. Tohle ale imho neustojí.
15793
1. Jaimie Alexander je bohyně. 2. Jasný důkaz, že se nám blíží konec Strike Back a to je smutné. 3. Trailer je hodně fajn, ale... 4. ... ale výsledek bude tři díly zajímavej napínák a následně překombinovaná sračka. Věřil bych tomu, kdyby to byla šestidílná minisérie s velkým rozpočtem pro Netflix. Tohle ale imho neustojí.
0 0
reagovat
Jak říkal do_Od: "Vypadá to dost dobře, teda - Jaimie Alexander vypadá dost dobře", ale jinak, zoufalá neoriginalita. Tohle všechno jsme už stokrát viděli, Prison Break, ten film s Geenou Davis... a dalších 1000 podobných filmů/seriálů.
15792
Jak říkal do_Od: "Vypadá to dost dobře, teda - Jaimie Alexander vypadá dost dobře", ale jinak, zoufalá neoriginalita. Tohle všechno jsme už stokrát viděli, Prison Break, ten film s Geenou Davis... a dalších 1000 podobných filmů/seriálů.
0 0
reagovat
takze neco jako Bourne+Memento...no uvidi se...
15791
takze neco jako Bourne+Memento...no uvidi se...
0 0
reagovat
Mohla by si sa z toho vykľuť dobrá oddychovká v štýle Blacklistu a to nie je na zahodenie.
15790
Mohla by si sa z toho vykľuť dobrá oddychovká v štýle Blacklistu a to nie je na zahodenie.
0 0
reagovat

PetrM

Ale notak, ještě ty šutry schovej. Počkej až FOX ukáže Lucifera ... v porovnání s tím bude Gotham ještě vypadat jako seriál roku.
15789
Ale notak, ještě ty šutry schovej. Počkej až FOX ukáže Lucifera ... v porovnání s tím bude Gotham ještě vypadat jako seriál roku.
PetrM
0 0
reagovat
I kdyby to mělo dopadnout jako Prison Break tak to znamená jednu boží sezónu :D
Vypadá to celkem dobře, sem s tím!
15787
I kdyby to mělo dopadnout jako Prison Break tak to znamená jednu boží sezónu *:D* Vypadá to celkem dobře, sem s tím!
0 0
reagovat
Tak tohle fakt ne přátelé. Stapleton i Alexander (kdyby ji jenom neostříhali) jsou v pohodě, ale celé to honění zločinců podle nejasných vodítek je jak Blacklist v2.0 na stejné stanici a bez Spaderova charismatu. A to tetování je jako vtip? Pamatuje tu někdo Prison Break nebo mají všichni předčasného Alzheimera?

P.S. Viděl jsem i ty další trailery na NBC a nemohl jsem věřit svým očím, jaké šunty se mohou dostat do vysílání. Ani jeden nestojí za nic. Fakt doufám, že se ostatní stanice v upfront prezentacích pochlapí, protože horší než NBC to snad být nemůže.
15785
Tak tohle fakt ne přátelé. Stapleton i Alexander (kdyby ji jenom neostříhali) jsou v pohodě, ale celé to honění zločinců podle nejasných vodítek je jak Blacklist v2.0 na stejné stanici a bez Spaderova charismatu. A to tetování je jako vtip? Pamatuje tu někdo Prison Break nebo mají všichni předčasného Alzheimera? P.S. Viděl jsem i ty další trailery na NBC a nemohl jsem věřit svým očím, jaké šunty se mohou dostat do vysílání. Ani jeden nestojí za nic. Fakt doufám, že se ostatní stanice v upfront prezentacích pochlapí, protože horší než NBC to snad být nemůže.
0 0
reagovat
Vypadá to dost dobře, teda - Jaimie Alexander vypadá dost dobře 8) - tak snad nebude špatnej ani ten zbytek.
15784
Vypadá to dost dobře, teda - Jaimie Alexander vypadá dost dobře *8)* - tak snad nebude špatnej ani ten zbytek.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se