Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loučení s Kriminálkou Las Vegas


ikona
Spooner
csi
Kultovní seriál po patnácti sezónách končí. A rozloučí se ve velkém stylu. 

Tak už to kriminální šikulové přeci jen balí. Kriminálka Las Vegas stála společně s napínáky Alias a 24 hodin u zrodu moderní televizní zábavy, jak ji známe dnes. Můžeme se některým detektivním postupům či jednotlivým případům dnes smát, ale tuhle jedinečnou nálepku už seriálu nikdo neodpáře. Ani když se z výtečné žánrovky lety opotřebovala v nezáživnou rutinu. Každá éra ovšem musí jednou skončit a zdánlivě nekonečná štace z produkce Jerryho Bruckheimera končí právě letos. Holt klesající ratingy nezachrání ani slavná značka. Stanice CBS však přeci jen hodlá jednomu z nejúspěšnějších seriálů své historie dopřát důstojné rozloučení s fanoušky.

Dočkáme se tedy závěrečného dvouhodinového finále, v němž se objeví téměř všechny nejslavnější tváře. Kromě současného týmu v čele s Tedem Dansonem a Elizabeth Shue se proto po letech vrátí i samotný tahoun kriminálního hitu Gil Grissom v podání Williama Petersena a účast přislíbila také druhá nejslavnější tvář série, Marg Helgenberger. A další povědomá jména nejspíš budou přibývat. Mělo by jít zkrátka o dojemné rozloučení se vším všudy, u něhož všichni fandové budou nejspíš nostalgicky vzpomínat na staré dobré časy seriálu. Svůj závěrečný případ pak kultovní tým vyřeší 27. září, tedy symbolicky na startu nadcházející televizní sezóny. Se světem CSI se navíc ani nadále neloučíme. Štafetu po jednom z nejdéle běžících hitů současnosti totiž přebírá letošní kybernetická novinka CSI: Cyber. Ta sice vyfasovala druhou sezónu tak trochu z milosti. Tvůrci ale hodlají značku udržet v oběhu i nadále a ke castu vedle Patricia Arquette se z Las Vegas přesouvá hlavní hrdina posledních řad, Ted Danson. Las Vegas se zkrátka v září rozloučí, CSI se však bude stále udržovat za každou cenu při životě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace