Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bradley Cooper opět Všemocným


ikona
Spooner
cooperlimitless
Filmová hvězda si zopakuje jednu ze svých nejslavnějších rolí. 

Když stanice CBS před několika měsíci ohlásila produkci seriálové verze úspěšného Všemocného, nevyvolalo to u diváků zrovna velké nadšení. Ze zajímavého příběhu o muži, jenž se díky záhadné pilulce vyšplhá ze dna až na samotný vlivný vrchol, se totiž tvůrci rozhodli udělat kriminálku, v níž bude hlavní hrdina díky nově nabytému megamozku řešit kriminální případy. Zkrátka žádná hitparáda, která spíš vypadala na rutinní epizodní detektivku. Jenže čerstvé, a nečekaně svižné, promo si pro nás připravilo jedno příjemné překvapení. Objevil se v něm totiž samotný Bradley Cooper.

Nepůjde ale podle všeho o pouhé minutové cameo, v němž postava Eddie Mory předá pomyslnou pochodeň seriálovému nástupci, tvůrci s ním podle všeho mají daleko větší plány. Hollywoodská hvězda totiž přislíbila, že se v novince hodlá objevovat i nadále a tak často, jak mu to bude dovolovat jeho natřískaný diář. Jasný, může jít jen o marketingové řeči, po nichž se Cooper objeví jen ve dvou epizodách. Podle něj by ovšem mělo jít o trošku větší nášup. Upoutávka však napovídá, že Mora by mohl být do celého příběhu slušně zapojen a udělat z nového charakteru Briana Finche svého chráněnce. Ostatně fakt, že se bude více řešit i samotná pilulka, by mohla k projektu přilákat více fandů. Televizní Všemocný tak nakonec nemusí dopadnout jen jako další nudná kriminálka, ale mohla by zajímavě navazovat i na děj filmového bratříčka. Je navíc hezké vidět, že Cooperovi na jednom z jeho prvních hitů opravdu záleží a nechce si na projektu namastit kapsu pouze z pozice producenta. Jak moc nakonec své sliby splní, si však budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace