Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E06

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Greyjovové budou doufám v další řadě, tady jsem to vynechání chápal, protože narvat tam hromadu nových postav z Dorne a do toho celou rodinu Greyjojů by nedělalo dobrotu.
Každopádně to budu opakovat pořád dokola, ale strašně tomu seriálu chybí vnitřní dialogy postav, které podtrhují jejich rozhodnutí a jednání.
Takový Doran Martell tím hodně utrpěl, protože jeho postava tady vlastně jen sedí a zasněně hledí...
15943
Greyjovové budou doufám v další řadě, tady jsem to vynechání chápal, protože narvat tam hromadu nových postav z Dorne a do toho celou rodinu Greyjojů by nedělalo dobrotu. Každopádně to budu opakovat pořád dokola, ale strašně tomu seriálu chybí vnitřní dialogy postav, které podtrhují jejich rozhodnutí a jednání. Takový Doran Martell tím hodně utrpěl, protože jeho postava tady vlastně jen sedí a zasněně hledí...
0 0
reagovat
Ohnice by se do světa Písně ledu hodila, když už se furt kecá o Bohu Světla a nějakým Azor Ahaiovi....kterého tak jen nadhodili a skutek utek...tzn. kdo si to tu ještě pamatuje což?
Nebo se dozvíme více o minulosti Dothrackých válečníků a jejich dávné zpřízněnosti s Toblakai, bájnými bojovníky z dalekého kontinentu, kdy jeden z nich přecházel přez dothracké moře společně s podivnou kouzelnicí. On i jeho kůň tu během cesty zanechal své potomky. Pak už je to jenom skok k příjezdu Karsy a jeho armády, co si to má vyřídit s celou civilizací.
A město na nějž dopadl meteorit už tu taky máme.
Hele tohle se určitě stane 8):+
15942
Ohnice by se do světa Písně ledu hodila, když už se furt kecá o Bohu Světla a nějakým Azor Ahaiovi....kterého tak jen nadhodili a skutek utek...tzn. kdo si to tu ještě pamatuje což? Nebo se dozvíme více o minulosti Dothrackých válečníků a jejich dávné zpřízněnosti s Toblakai, bájnými bojovníky z dalekého kontinentu, kdy jeden z nich přecházel přez dothracké moře společně s podivnou kouzelnicí. On i jeho kůň tu během cesty zanechal své potomky. Pak už je to jenom skok k příjezdu Karsy a jeho armády, co si to má vyřídit s celou civilizací. A město na nějž dopadl meteorit už tu taky máme. Hele tohle se určitě stane *8)**:+*
0 0
reagovat

Axis

Ve finále dorazí nečekaná postava Caladan Chmur s kladivem, bouchne o zem a máme dokonalý cliffhanger na další řadu.
15941
Ve finále dorazí nečekaná postava Caladan Chmur s kladivem, bouchne o zem a máme dokonalý cliffhanger na další řadu.
Axis
0 0
reagovat
Já mám tedy v knížkách Team Greyjoy dost rád a oni zatím nikde. Ta jejich linka má vizuální potenciál mnohem více než oblečená Missandei, a ani to Dorne není žádná sláva. Na těhle věcech mne štve, že vypuštěné linky dost spoilují, kdo to v knihách nikam pořádně nedotáhne. Jakože jo, několikrát se říkalo, že se seriál nebude držet knih, pak zase že bude, ale konec má být přibližně stejný, takže ty úplné škrty jsou nepříjemné. Zdravím Gryffa, Kamenosrdce, Greyjoye a sadu dalších.
Ovšem jinak seriál pořád baví.
15940
Já mám tedy v knížkách Team Greyjoy dost rád a oni zatím nikde. Ta jejich linka má vizuální potenciál mnohem více než oblečená Missandei, a ani to Dorne není žádná sláva. Na těhle věcech mne štve, [spoiler]že vypuštěné linky dost spoilují, kdo to v knihách nikam pořádně nedotáhne. Jakože jo, několikrát se říkalo, že se seriál nebude držet knih, pak zase že bude, ale konec má být přibližně stejný, takže ty úplné škrty jsou nepříjemné. Zdravím Gryffa, Kamenosrdce, Greyjoye a sadu dalších.[/spoiler] Ovšem jinak seriál pořád baví.
0 0
reagovat

TedGeorge

Na článek by to bylo, ale jak se máš v takovém článku vyhnout spoilerům. Ono celkově v téhle serii už jedeme naprosto jinak a plno postav a linií je buď předěláno.
Viz. Mormont. a Sansa. Nebo vynecháno, Železní (Euron teda není vůbec nudná postava a jeho sestřička též), Lady Kamenosrdce (ta už asi taky nebude když jde Pod s Briane taky komplet jinam). Některé linky jsou porstříhané, díky bohu za to, Arya a její linka jako Kočka je hypernudná, jak už jsem psal scházení z Orlího hnízda, kdy je čtení skoro fyzické utrpení.
A jak už tu z našich výkřiků s Ex-SOLDIERem pochopil jedna veledůležitá knižní postava asi vůbec nebude a její místo bude přebráno.
BTW linka Missandei a Šedého červa je v knihách jen naznačena, pohled, větička atd. Tady je to skoro jako hlavní linka.
Tohle vše co tu říkáme je maximálně na chlastací pokec (aby jsi si ráno pamatoval co nejmíň, ale měl pocit že už víš) a hlavně jak to vysvětlovat lidem co vidí jen seriál a nečetli knihu.
Ještě jedno BTW linky Brana v knihách skončila stejně jako v seriálu, scénáristi asi čekali že jim mistr konečně vydá tu slibovanou knihu.
15939
Na článek by to bylo, ale jak se máš v takovém článku vyhnout spoilerům. Ono celkově v téhle serii už jedeme naprosto jinak a plno postav a linií je buď předěláno. [spoiler]Viz. Mormont. a Sansa. Nebo vynecháno, Železní (Euron teda není vůbec nudná postava a jeho sestřička též), Lady Kamenosrdce (ta už asi taky nebude když jde Pod s Briane taky komplet jinam). Některé linky jsou porstříhané, díky bohu za to, Arya a její linka jako Kočka je hypernudná, jak už jsem psal scházení z Orlího hnízda, kdy je čtení skoro fyzické utrpení. [/spoiler] A jak už tu z našich výkřiků s Ex-SOLDIERem pochopil jedna veledůležitá knižní postava asi vůbec nebude a její místo bude přebráno. BTW linka Missandei a Šedého červa je v knihách jen naznačena, pohled, větička atd. Tady je to skoro jako hlavní linka. Tohle vše co tu říkáme je maximálně na chlastací pokec (aby jsi si ráno pamatoval co nejmíň, ale měl pocit že už víš) a hlavně jak to vysvětlovat lidem co vidí jen seriál a nečetli knihu. Ještě jedno BTW linky Brana v knihách skončila stejně jako v seriálu, scénáristi asi čekali že jim mistr konečně vydá tu slibovanou knihu.
TedGeorge
0 0
reagovat

Tony

Přitom by stačilo vystřihnout zcela zbytečnou linku Missandei a Šedého červa a máme prostor...
15938
Přitom by stačilo vystřihnout zcela zbytečnou linku Missandei a Šedého červa a máme prostor...
Tony
0 0
reagovat
To je stejně strašně na palici prostě na sezonu jen tak vypustit jednu linku...
15937
To je stejně strašně na palici prostě na sezonu jen tak vypustit jednu linku...
0 0
reagovat

TedGeorge

Příští rok je jistá linka Brana, která loni skončila skoro jako v páté, zatím poslední knize.
Linka Sansy pokračuje už za hranicí knihy, nicméně, co se odehrává letos bylo v knize, ale s jinou postavou.

Ostatní zůstaly jakžtakž stejné, (hlavně Královo přistaviště) až na Brienne, Poda a Jaimeho kteří jsou někde úplně jinde a na několik vyškrtnutých linek postav, které se, troufám si tvrdit, objeví v další sezóně, protože dost ovlivní děj.
15936
Příští rok je jistá linka Brana, která loni skončila skoro jako v páté, zatím poslední knize. Linka Sansy pokračuje už za hranicí knihy, nicméně, co se odehrává letos bylo v knize, ale s jinou postavou. Ostatní zůstaly jakžtakž stejné, (hlavně Královo přistaviště) až na Brienne, Poda a Jaimeho kteří jsou někde úplně jinde a na několik vyškrtnutých linek postav, které se, troufám si tvrdit, objeví v další sezóně, protože dost ovlivní děj.
TedGeorge
0 0
reagovat

earthworm

Takže na příští sezónu zbývá jaký knižní materiál?
Tohle by chtělo článek, protože pořád v tom mám aspoň já hroznej zmatek a dost mě zajímá, co pojede ještě podle knížek, a co už bude úplně mimo...
15935
Takže na příští sezónu zbývá jaký knižní materiál? Tohle by chtělo článek, protože pořád v tom mám aspoň já hroznej zmatek a dost mě zajímá, co pojede ještě podle knížek, a co už bude úplně mimo...
earthworm
0 0
reagovat
Je to najednou, protože 4 a 5 byly rozděleny podle postav/lokací, poslední kapitoly v 5ce se už zase tak nějak věnovaly všem.

Podrobněji to bylo snad
4: Kings Landing, Jaime, Arya, Greyjoyové, Brienne, Dorne, Sansa
5: Zeď (Jon/Stannis), Daenerys, Tyrion, Theon

+ linky a postavy co možná ještě budou
15931
Je to najednou, protože 4 a 5 byly rozděleny podle postav/lokací, poslední kapitoly v 5ce se už zase tak nějak věnovaly všem. Podrobněji to bylo snad 4: Kings Landing, Jaime, Arya, Greyjoyové, Brienne, Dorne, Sansa 5: Zeď (Jon/Stannis), Daenerys, Tyrion, Theon + linky a postavy co možná ještě budou
0 0
reagovat
Jak je to ještě jednou s napsanýma knížkama? Byť se už nějaký věci liší, tak teďka jedeme hlavně podle předposlední napsaný knížky a příští sezóna je poslední napsaná knížka?
15929
Jak je to ještě jednou s napsanýma knížkama? Byť se už nějaký věci liší, tak teďka jedeme hlavně podle předposlední napsaný knížky a příští sezóna je poslední napsaná knížka?
0 0
reagovat
a) Greyjoyovic jsou nuda i v knize, nezajímá mě ani jeden z nich (kromě Theona teda).
b) Zrovna scéna s "mytím vlasů" podle mě měla celkem význam, bylo vidět že si Sansa už prostě nenechá jen tak srát na hlavu. O to větší pak mohl být pro nečtenáře šok na konci. A Arya na tom s tempem nebyla ani v knize nijak líp. Spíš ještě hůř.

Ale souhlas s tím, že někde jsou totální zbytečnosti - viz Missandei a Grey Worm, jak jsem už podotknul v diskuzi minule. A pokud se nerozjede Dorne, tak to bude taky tragédie.
15927
a) Greyjoyovic jsou nuda i v knize, nezajímá mě ani jeden z nich (kromě Theona teda). b) Zrovna scéna s "mytím vlasů" podle mě měla celkem význam, bylo vidět že si Sansa už prostě nenechá jen tak srát na hlavu. O to větší pak mohl být pro nečtenáře šok na konci. A Arya na tom s tempem nebyla ani v knize nijak líp. Spíš ještě hůř. Ale souhlas s tím, že někde jsou totální zbytečnosti - viz Missandei a Grey Worm, jak jsem už podotknul v diskuzi minule. A pokud se nerozjede Dorne, tak to bude taky tragédie.
0 0
reagovat

IG-88

Zelezny sem nevolil a zavedeni Eurona neschvaluju, ale naprosto souhlasim. Clovek uplne ve vzduchu citi, kolik zajimavejch veci by se na platne mohlo odehravat a misto toho si holky honi cest u koupele a Arya uz pul sezony myje mrtvoly...

Ten serial je hodne veci a obcas uz frustrujici. Ale to uz sem vlastne rikal.
15926
Zelezny sem nevolil a zavedeni Eurona neschvaluju, ale naprosto souhlasim. Clovek uplne ve vzduchu citi, kolik zajimavejch veci by se na platne mohlo odehravat a misto toho si holky honi cest u koupele a Arya uz pul sezony myje mrtvoly... Ten serial je hodne veci a obcas uz frustrujici. Ale to uz sem vlastne rikal.
IG-88
0 0
reagovat
Me spis sejri,kde je kurna linka Zeleznych? Kde je Victarion? Euron? Schvalne jsem si znovu rozcetl knihu a tahle linka je naprosto husta s tim, kam Victarion pluje, za jakym ucelem a proc ma vlastne ten roh.

Ne radeji nam dejte sceny,jak si holky cesou vlasky a rikaj si,co jejich nabijec ma rad a co ho nudi... Vic takovych scen...;)
15925
Me spis sejri,kde je kurna linka Zeleznych? Kde je Victarion? Euron? Schvalne jsem si znovu rozcetl knihu a tahle linka je naprosto husta s tim, kam Victarion pluje, za jakym ucelem a proc ma vlastne ten roh. Ne radeji nam dejte sceny,jak si holky cesou vlasky a rikaj si,co jejich nabijec ma rad a co ho nudi... Vic takovych scen...*;)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Jo řeky jsou zrádné :D8)
15924
Jo řeky jsou zrádné *:D**8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Axis

"Zaklep v noci na dveře nic netušícího spícího chataře a dej mu beze slova desetikorunu"
"Skoč pod ten jez"
link
"Změna ikonky kvůli tržbám Star Treku"
A další. Už se nesázím. Nikdy.
15923
"Zaklep v noci na dveře nic netušícího spícího chataře a dej mu beze slova desetikorunu" "Skoč pod ten jez" http://www.youtube.com/watch?v=YDL4nB5XBHA "Změna ikonky kvůli tržbám Star Treku" A další. Už se nesázím. Nikdy.
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Už jseš celej potetovanej že jo 8)
15922
Už jseš celej potetovanej že jo *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Kluci nevsázejte se, nedopadá to dobře...
15921
Kluci nevsázejte se, nedopadá to dobře...
0 0
reagovat

Axis

Tak s tím souhlasím, ono spíš je otázkou, jestli ještě tuto řadu nebo až tu další.

Nebo tvůrci mají v rukávu největší mindfuck všech dob a objeví se ON, aby vzdoroval tetičce. To by byl náser.
15920
Tak s tím souhlasím, ono spíš je otázkou, jestli ještě tuto řadu nebo až tu další. Nebo tvůrci mají v rukávu největší mindfuck všech dob a objeví se ON, aby vzdoroval tetičce. To by byl náser.
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Docela bych se vsadil,
že Zlaté společenstvo bude, přidá se k Daenerys a povede s ní vylodění v Zpadozemí, jinak si neumím představit jak to na dění v knihách alespoň trochu naroubovat. To že je z Mormonta Connington je víc než dobře, v knížce šel taky do kelu a jeho mám opravdu moc rád. Rytíř jak se patří i když je to hajzl ?)
Co ty na to o pivko nebo jen tak.
15919
Docela bych se vsadil, [spoiler]že Zlaté společenstvo bude, přidá se k Daenerys a povede s ní vylodění v Zpadozemí, jinak si neumím představit jak to na dění v knihách alespoň trochu naroubovat. To že je z Mormonta Connington je víc než dobře, v knížce šel taky do kelu a jeho mám opravdu moc rád. Rytíř jak se patří i když je to hajzl *?)*[/spoiler] Co ty na to o pivko nebo jen tak.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se