Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: FOX


ikona
do_Od
foxserialy
Podzimní nabídka FOXů nevypadá překvapivě zase tak špatně. Zaujme i vás? 

U FOXů na tom nejsou momentálně úplně špatně. Z hudební soap-opery Empire se stal nečekaný megahit a Gotham, proklínaný prequel k Batmanovi s komisařem Gordonem v hlavní roli, na tom co se týče sledovanosti taktéž nebyl zrovna zle. I přesto se jim však pár novinek nedokázalo prosadit tak, jak by si tamější hlavouni nejspíš asi přáli a proto to na nás letos budou zkoušet znovu. A snad i lépe.

 

Bordertown – Od jednoho z tvůrců animáku Family Guy přichází další animovaný projekt, tentokrát o dvou rodinách žijících na jihozápadu USA, poblíž hranice s Mexikem, který by měl být satirou nejen na téma etnických skupin, kulturních rozdílů ve spojených státech, mezinárodní politiky ale i rodiny a všeho okolo.

The Frankenstein Code – „Co byste dělali, kdybyste dostali druhou šanci na život?“ S touhle myšlenkou se bude operovat v tak trochu jiném remaku staré klasiky o obživlém monstru z pera Mary Shelley. V hlavní roli se objeví Rob Kazinsky, jehož jméno si dobře zapamatujte, protože o něm jistě ještě v budoucnu hodně uslyšíme.

Grandfathered – Roztomilá dramedy o chlapíkovi ve středním věku, který proplouvá životem jako úspěšný majitel známé restaurace, který je - jak jinak - samozřejmě velký sukničkář. To všechno se změní v okamžiku, kdy zjistí, že není jenom otcem už dospělého muže ale rovnou i dědečkem dcery jeho utajeného syna. Oukej, pusťte si trailer, já mám tendenci věci příliš komplikovat.

The Grinder – Věčný sympaťák Rob Lowe se vrací v nové komedii, ve které se z bývalé televizní hvězdy právnického pořadu „The Grinder“ stane hvězdou i v opravdové soudní síni. Ne každý člen rodiny z toho však bude mít radost.

The Guide to Surviving Life – Představte si kamaráda, který v životě pokazil vše, co se dalo a pak o sobě natočil seriál, abyste vy nemuseli opakovat ty stejné chyby, jako on. Nebylo by to skvělé? Možná? Ne? Každopádně níže je ukázka toho, jak by něco takového zhruba mohlo vypadat.

Lucifer – O téhle zvláštní adaptaci komiksu od Mika Careyho už jsme párkrát psali, pro více informací nebo samotnou ukázku tak směřujte sem.

Minority Report – Stejně jako u Lucifera, i seriálové pokračování Spielbergova hitu Minority Report jsme nedávno rozebrali ve vlastní novince. Klik.

Rosewood – Asi nejtuctovější novinka z FOXovské nabídky. Hlavní postavou je soukromý patolog pracující pro policejní oddělení Miami. Chytat padouchy bude nejen pomocí svého intelektu a humoru ale i své nové policejní kamarádky, která jako jediná je samozřejmě proti jeho šarmu imunní.

Scream Queens – Co dostanete spojením Glee a American Horror Story? Počkejte, neutíkejte. Však jste ještě neviděli trailer! Krucinál. Fajn, tak jinak. Emma Roberts. Sexy. Queen Bitch. Černý humor. Béčkový slasher. Ha, já věděl, že vás dostanu. Úderný teaser níže, pro plnou ukázku klik sem

The X-Files – To nejlepší nakonec. Třináct let po skončení původního seriálu se známá Akta-X vrací v nové šestidílné sérii a k tomu i s původním obsazením. Více už tady.

V diskuzi nám dejte vědět, co na tento výběř říkate vy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace