Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

House of Cards po francouzsku?


ikona
Spooner
depardieuhouse of cardsmarseillenetflix
Netflix hodlá dobýt Evropu a tak trochu k tomu využije svůj největší hit. Kdo nahradí Kevina Spaceyho? 

Asi i ten největší seriálový analfabet ví, že politické House of Cards patří mezi nejoceňovanější kousky posledních let a i po malinko těžkopádné třetí sérii se řadí mezi dramatickou špičku. Navíc se jednalo o první megahit Netflixu, jemuž může internetový gigant z velké části vděčit za luxusní postavení, v němž se právě nachází. Netflix je prostě na špici a svůj vliv hodlá v následujících měsících rozšířit také do Evropy, respektive do Francie. Právě zde by úspěšná značka ráda rozšířila své seriálové působiště a vypadá to, že na francouzském poli by chtěli vytvořit nejeden hit. A s jakým zářezem budou chtít napoprvé u Frantíků uspět? No přeci s francouzskou verzí House of Cards.

Alespoň tak tamní hlavouni prezentují svojí politickou novinku Marseille. Ta inspiraci z původně britské minisérie opravdu nezapře, francouzští tvůrci se však naštěstí vydají svojí cestu. Budeme tak sledovat osud úplatného a zkaženého starostu titulního města, jenž touží po moci. V nadcházejících volbách se ale musí utkat se svým bývalým mladým chráněncem. I zde tedy nakoukneme do zákulisí zkorumpované politiky a seriál se bude zabývat hlavně příběhem hlavního tahouna. A zde by to mohlo být zajímavé. Spekuluje se totiž, že Netflix chce jako francouzského náhradníka charismatického Kevina Spaceyho obsadit nikoho menšího, než francouzskou legendu Gerarda Depardieu. A to je vzhledem k faktu, že s francouzskou politikou není dvakrát zadobře a kvůli ruskému občanství zde stále nemá zrovna dobré jméno, dosti kontroverzní volba. Jenže možná o to producentům jde. Plány Netflixu i samotný projekt totiž ve Francii zatím sbírají chladné reakce a možné obsazení tamního bouřliváka by jim zaručilo diváckou pozornost. Otázkou zůstává, zda v tom pozitivním smyslu. Z hereckého hlediska by ovšem mohl mít Depardieu pořád co nabídnout. Tedy v případě, že zhubne tak dvě stě kilo. Uvidíme, jestli se drby potvrdí, nebo jde jenom o skvěle zaměřenou kachnu. Další evropskou televizní pecku bychom si ale nechali líbit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace