Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Statham do Marvelu?


ikona
Spooner
daredevilmarvelstatham
Netflix možná rozšíří své comicsové universum o další hvězdné jméno. 

Že bychom tu měli favorita na kachnu roku? O Marvelu si můžeme myslet, co chceme, nemůžeme jim ale upřít hodně povedený castingový čuch, díky němuž dokážou do zásadních comicsových rolí vždy obsadit toho správného tahouna. A tuto vlastnost zatím potvrzuje i jejich seriálová štace u internetového Netflixu. Troufám si pak tvrdit, že Charlie Cox coby Daredevil či Kingpin v podání démonického Vincenta D'Onofria patří mezi jejich nejpovedenější volby. Práce na druhé sérii rudého strážce Hell´s Kitchen jsou již v plném proudu a vypadá to, že u Netflixu s ním mají po obrovském úspěchu velké plány. A podle drbů by se k ní mohlo přidat i jedno hodně zajímavé jméno.

Ano, asi jste podle titulku poznali, že internetový gigant se prý snaží do svých služeb ukecat samotného Jasona Stathama. Ten by si pak neměl střihnout nikoho menšího než Bullseye, jednoho z nejslavnějších Daredevilových záporáků, jenž nikdy nemine cíl. Pravda, na první pohled by to nebylo dvakrát originální volba. I tak je vábení akčního bijce, jenž je po megaúspěchu sedmého Rychle a zběsile a očekávaného trháku v podobě komediálního Špióna docela v kurzu, vcelku překvapením a na první pohled asi ani není příliš pravděpodobné. Ostatně sám Statham se před pár dny na adresu marveláckých blockbusterů nevyjádřil zrovna lichotivě a kritizoval jejich obří porci triků a až přílišné používání kaskadérů. Jenže podle internetů se ve skutečnosti s Marvelem už několikrát sešel a řeč se točila právě okolo seriálového kousku. Šíří se pak spekulace, že by se nemuselo jednat jen o roli záporáckého ostrostřelce, ale i postavu tajemného Mysteria. Toho sice známe jako jednoho ze známých padouchů kolegy Spider-mana. Dle všeho by se však měl, stejně jako populární Elektra, objevit příští rok právě vedle slepého superhrdiny. Ze Stathamova namlouvání však stejnak na devadesát procent vyleze jen šťavnatý drb. I přesto představa akčního bijce v Hell's Kitchen vypadá docela hezky.

Update:  Tak Statham je "překvapivě" ze hry. Námluvy ze strany Marvelu prý ale opravdu probíhaly. Případnou dohodu však překazil právě brzký internetový provar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace