Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix v rytmu hudby


ikona
Spooner
luhrmann
Režisér Moulin Rouge či Velkého Gatsby a zbožňovaný server spojí své síly. Co pro nás chystají? 

Tak to tak vypadá, že nebýt Netflixu, neměli bychom na TVzone v uplynulých dnech moc o čem psát. Mazaní hoši z internetové služby zkrátka solidně určují tempo a je až obdivuhodné, za jak krátkou dobu se stačili stát jednou z nejuznávanějších seriálových stájí. Co na tom, že čas od času vyprodukují nějaký ten rozpačitý kousek typu Sense8, když ho zanedlouho stačí vynahradit dalšími oceňovanými peckami. Není divu, že jejich služby vyhledávají čím dál více i ty největší hollywoodská jména. Po Davidu Fincherovi či sourozencích Wachowských se s nimi spojilo síly další režisérské eso.

Tentokrát k nim zamířil režisér muzikálové klasiky Moulin Rouge či moderní variace Romeo a Julie, Baz Luhrmann, s novinkou The Get Down. Hudebně laděné drama nás zavede do Bronxu sedmdesátých let, tedy úsvitu disca a hip-hopu. Zde budeme sledovat osudy čtyř teenagerů, kteří většinu času tráví v tamních divokých ulicích a snaží se zde tak nějak přežít. A jejich zálibami jsou tanec, nějaké to rychlé kecání či sprejování. Nemají zkrátka nic, kromě svého talentu. Sice to trochu vypadá, že se tvůrci chtějí svézt hlavně na úspěchu letošního megahitu Empire, dobové hudební drama se však na seriálovém poli rozhodně ztratit nemusí. Zejména, když Luhrmann pro nás nechystá jen hip-hopový Dallas, ale především ságu o vzestupu populárních hudebních stylů. A údajně se jedná o jeho srdcový projekt. K čtveřici nepříliš známých mladíků nám navíc začínají přibývat povědomá jména. Místního politika si tak zahraje televizní veterán Jimmy Smits z Dextera či Sons of Anarchy a jednoho z místních fakanů si zahraje Jaden Smith. Ten nám sice po slibných začátcích ve Štěstí na dosah či Karate Kidovi roste v pěkného spratka,  zde by si ale mohl vybrat svoji šťastnější chvilku. Šance v další dramatickou pecku Netflixu je prozatím celkem slušná.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace