Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí šestou řadu Hry o trůny?


ikona
Davies182
hbothronestruny
Známe jména pěti veteránů, kteří se příští rok postarají o jeden z nejsledovanějších seriálů současnosti!  

Je vám smutno? Ale jděte... Hraný svět George R. R. Martina totiž žije! Další westeroská seriálová etapa je možná zčerstva za námi, příval novinek a drbů ale celý následující rok nepoleví. A o to se s námi klidně můžete vsadit i o onu repliku valyrijské ocele, se kterou se sousedům chlubíte doma ve vitríně. S první šťavnatou informací se navíc HBO vytasilo poměrně rychle (o měsíc dříve než loni), a my si teď díky ní můžeme udělat obrázek o tom, jak zhruba to bude v bedně koncem příštího jara vypadat. Která režisérská jména se postarají o 6. sezónu milovaného fantasy eposu na pokračování? Tady jsou:

Epizody 1 & 2: Jeremy Podeswa (Tudorovci, Boardwalk Empire)
Epizody 3 & 4: Daniel Sackheim (Akta X, Dr. House, The Americans)
Epizody 5 & 6: Jack Bender (Ztraceni, Pod kupolí, Alcatraz)
Epizody 7 & 8: Mark Mylod (Shameless, Vincentův svět)
Epizody 9 & 10: Miguel Sapochnik (epizoda Hardhome, Temný případ, Hranice nemožného)

Bouchejte šampaňské, stěžujte si, případně dle kontrolky osobního geekmetru bez ostychu omdlévejte nadšením. Ke které skupině se přidáte? Zkušení Podeswa, Mylod a Sapochnik si od Hry o trůny moc neodpočinou a na režisérskou sesli se vracejí výjimečně hned druhý rok za sebou, o něco větší radost nám ale dělá spíše ona zbrusu nová tvůrčí krev. Sackheim by do Západozemí mohl eventuelně přinést poctivou porci pečlivě vypointovaného dramatu, Bender má pak za sebou celých 38 epizod fenomenálních Ztracených. A to už je slušný zářez na veteránské pažbě. Že by na nás producenti chystali pár šokujících mysteriózních cliffhangerů? Nebo se kompletní natáčení rovnou přesune na tajuplný ostrov? Těžko říct, ale raději se moc neposmívejte. Jinak se v příští tiskové zprávě dočkáme oznámení nových hereckých posil v čele s Terrym O'Quinnem a změny lokace z Chorvatska na Havaj.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace