Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozvod roku


ikona
Davies182
Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů to po deseti letech manželství vzdává.  

Nejen na TVZone jste se mohli v minulosti nezřídka dočíst o ukázkových miláčcích Benu Affleckovi a Jennifer Garner. Ti dva spolu často jen tak z legrace blbli a byli pro každou (většinou charitativní) srandu, díky čemuž se také pravidelně objevovali v naší celebrití rubrice. S tím je teď ale po deseti letech manželství konec. Ano, bohužel. Affleckův workoholismus totiž, zdá se, konečně uhodil hřebíček na hlavičku. Světem začaly před měsícem létat drby, jak se Jenn nelíbí, že Batman až moc pracuje a nevěnuje se rodině. Teď tu máme začátek července a s ním i jedno nemilé oznámení.

"Po mnoha pečlivých zváženích jsme společně došli k obtížnému rozhodnutí, nechat se rozvést. Naši vzájemnou lásku a přátelství však tato událost nijak neohrozí, přičemž budeme i nadále oddanými rodiči svým dětem, a tímto bychom chtěli poprosit o respektování jejich soukromí v následujícím těžkém období. Obšírněji se nyní k této osobní, rodinné záležitosti nebudeme vyjadřovat. Děkujeme za pochopení." Život občas bolí. Vytahujeme kapesníčky a držíme palce, ať už teď čeká starého Daredevila se šmrncovní Electrou cokoliv...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace