Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depardieu ve spárech politiky


ikona
Spooner
depardieumarseillenetflix
Netflix a francouzská legenda spojí síly v chystané pecce. 

O chystané politické novince Marseille už jsme u nás psali. Další kousek internetového Netflixu nás zavede do politických špiček titulního města, kde budeme sledovat osudy současného zkorumpovaného starosty, jež se v nadcházejících volbách střetne se svým bývalým chráněncem. Internetoví vládci pak netají své velké ambice. Se seriálem, který si vzali na starosti francouzští šikulové, by totiž chtěli dobýt zejména tamní a evropský trh a neštítí se ani přirovnání k jejich megahitu House of Cards.

Před několika týdny se navíc objevil drb, že by si roli zkaženého starosty mohl střihnout sám Gerard Depardieu. Tenkrát tomu vzhledem k jeho výstřednímu chování a politickým názorům věřil jen málokdo. Jenže internetoví producenti si nakonec přeci jen můžou připsat další výtečnou trefu. Depardieu se nakonec opravdu zhostí hlavní role a stane se tak trochu evropským Frankem Underwoodem. A to je za geniálního Kevina Spaceyeho opravdu hodně zvučná náhrada. Francouzský bouřlivák má navíc po mnoha letech výtečnou příležitost na sebe herecky upozornit a dopřát si tak menší comeback. A Netflix má rázem definitivně na skladě další drama, jež budí ohromnou pozornost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace