Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Hannibal filmu?


ikona
Spooner
hannibal
Svítá snad legendárnímu záporákovi nová naděje? 

A máme tu další kolo oblíbené soutěže s názvem Dočká se Hannibal pokračování? I když, pro skalní fanoušky možná zase tak oblíbená není. Šance, že se televizní Hannibal dočká po zrušení na NBC obnovení na některé z dalších stanic, je totiž každým dnem menší. Sám tvůrce seriálu Bryan Fuller na Comic Conu potvrdil, že jednání s Netflixem či Amazonem selhala a ani tokání s ostatními důležitými hráči prý nepřineslo výrazný posun. Situace zkrátka není nejrůžovější. Fuller společně s producenty se ovšem nehodlají vzdát a již začínají přemýšlet o další možnosti.

Autor seriálu se totiž rozpovídal o tom, že další reálnou alternativou by mohlo být zakončení Hannibalova a Grahamova příběhu v podobě filmu. Nadcházející finále třetí řady k tomu dle něho vyloženě vybízí a šlo by o skvělý způsob, jak osudy oblíbených charakterů završit. A producenti i hlavní hvězdy seriálu Mads Mikkelsen a Hugh Dancy by prý byli pro. Navíc je údajně velmi pravděpodobné, že by díky tomu mohli tvůrci získat práva na jednu z nejdůležitějších postav kanibalova světa, agentku Clarice Starling, k níž mělo doposud práva studio MGM. To se ale dalšímu vyjednávání ohledně slavné postavy nebrání a Hannibal Lecter by tak mohl v případném snímku získat dalšího zajímavého protihráče. Bryan Fuller už má pak jasno, kdo by si ji měl zahrát a v roli by nejraději viděl v poslední době malinko zapadlou Ellen Page. Dodává však, že vše je zatím jen ve fázi teorie a usídlení na některé ze zvučných stanic má přednost. K případnému snímku nám tedy, pokud k němu vůbec dojde, čeká ještě hodně dlouhá cesta.

Myslíte si, že by plánovaný snímek byl dobrou volbou? Nebo jde jen o zoufalou snahu udržet značku při životě?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace