Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Training Day míří do bedny


ikona
Spooner
training day
Oceňované policejní drama se dočká televizního remaku. 

Kriminálku Training Day vám asi nemusím sáhodlouze představovat. Špinavé policejní drama o čestném detektivovi a jeho malinko zkorumpovanějším parťákovi bylo pro Antoinea Fuquu první výrazným, a dosud možná jeho nejlepším, počinem, v němž se nám navíc poprvé představily také šikovné scenáristické ručičky Davida Ayera a díky Denzelu Washingtonovi zabodoval snímek i na Oscarech. A navíc film ani po letech moc nezestárnul. Training Day má zkrátka mezi filmovými fanoušky celkem solidní jméno. A proto se ho Antoine Fuqua rozhodl ještě jednou pořádné vyždímat.

Známý režisér totiž chystá televizní remake v podobě seriálu. Ten by měl být prakticky o tom samém, jen se nám děj posune do současnosti. Ayerovo scenáristické místo pak nahradí další muž na svém místě. Scenárista Will Beall sice za sebou nemá moc zářnou kariéru a na jeho kontě najdete jen pár epizod Castlea na zabití a propadá Ganster Squad, jedná se ovšem o bývalého policistu. Sepsat realistické policejní drama by mu tedy nemělo snad dělat problém. Fuqua se potom samozřejmě ujme režie pilot a s produkcí mu pak pomůže samotný Jerry Bruckheimer. I když se potom celý projekt zdá jako zbytečné ždímání slavné značky, o novinku byl mezi stanicemi obrovský zájem a scénář k pilotu nejspíše opravdu stál za to. Velkou televizní bitvu však nakonec vyhrála stanice CBS. Ta sice produkuje jeden divácký hit za druhým, podobné látky ale dokáže měnit v rutinní kriminálky. Snad to nebude i tento případ a z žádané látky opravdu nevznikne jen laciná předělávka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace