Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chcete chodit s Megan Fox?


ikona
Davies182
Proč se sexy herečka trhá od Briana Austina Greena? Začíná nové kolo vylepování plakátů!  

Zdá se, že letošek je na okázalé ukončování ostře sledovaných hollywoodských vztahů jako dělaný. Naposledy jste si zde na BulvárZone mohli přečíst o rodinné bolístce Batmana a Elektry, no a dnes tu pro vás máme další nečekanou srdéčkovou terminaci. Své "ne" si tentokrát před hladovými médii řekli Megan Fox a Brian Austin Green. Tihle dva se sice v minulosti podobně poštěkali už několikrát, teď je to prý ale celé o něco málo vážnější. Takže pánové, jakou máte šanci?

Do ložnice sice oběma slavným hercům nevidíme, sama Megan se ale v nedávném interview pro Entertainment Tonight prokecla s docela intimní drbárnou. Podle ní prý totiž Brian dávno ztratil chuť na jakékoli večerní milostné radovánky a dokonce naučil jejich syna Noaha, aby pravidelně usínal mezi oběma celebritami v posteli. To naštve. Mikaelu z Transformerů holt trápí, že si na stará kolena nemá s kým zadovádět – a tak s tím údajně sekla úplně. Kdopak tuhle hozenou saténovou rukavici zdvihne jako první?

P.S. Jo, vážení, jde to tady fakt z kopce: v redakci už pilně chystáme žebříček deseti hollywoodských celebrit s nejpovedenějším botoxem! :-P

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace