Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix vs. Sex


ikona
do_Od
netflixsex
A jak dlouho to trvá vám?  

"...pustíš mi to?“ Řekl nikdo nikdy. Anebo se pletu? Podle nové americké studie publikované společností TDGResearch totiž průměrný předplatitel internetové služby Netflix, stráví více času sledováním streamovaných videií, než většinou jiných „důležitých“ aktivit. Po pravdě to však zní hůř, než jak to ve skutečnosti je. Jsem si totiž celkem jistý, že tohle pro spoustu lidí nebude nic nového. A na jaké, že tedy přišly přesné údaje?

Inu, dle propočtů to vypadá, že čas strávený s Netflixem vychází v průměru na 90 minut za den. Pro porovnání nám např. stravování denně zabírá minut 70, čtení 49 minut, dojíždění do školy či do práce 33 minut, hraní si s dětmi (ať už je tím myšleno cokoliv) 25 minut, masturbování 7,5 a sex pouhé 2 minuty. Vidíte, není to tak zlé. Ačkoliv, jedna malá rada na závěr: My víme, že je nový Daredevil senzační. Stejně jako House of Cards, Wet Hot American Summer a všechno, co doteď tihle šikulové vyprodukovali. Také se každý den modlíme k ovladačům, aby konečně rozšířili svoje služby i k nám. Netflix zkrátka milujeme, stejně jako vy. Ale až se vás příště přítelkyně či přítel zeptají, jestli máte chuť na sex, nebo si raději chcete pustit něco v televizi, TVzone doporučuje - vždycky volit tu první možnost! A pokud možno, vydržet o něco déle jak dvě minuty. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace