Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Podzim se blíží


ikona
Spooner
trailery
Hlavní seriálová sezóna je za dveřmi a slavné hity i novinky začínají vytahovat své trumfy. 

Prázdniny jsou zase za námi, školáci opět zalezli do lavic a my si musíme zase nějaký ten pátek počkat na pořádnou dovolenou. Nějaký ten klad nám ale nadcházející podzim přeci jenom nabízí. Už za pár dní totiž naplno odstartuje hlavní seriálová sezóna, v níž budeme opět s napětím sledovat každý známý hit či nadějnou novinku. A jako každý rok, i letos nám mají americké televize sakra co nabídnout. S čím se vytasí oblíbené comicsovky? A jak jsou na tom oceňované tituly typu Affari či American Horror Story? To všechno se v dnešním menším výčtu zajímavých upoutávek podzimních kousků ihned dozvíte.

Arrow Season 4
Na CW si uměli propagaci oblíbeného Arrowa vždycky náležitě vypiplat a jeho trailery vždy patřily ke špičce a slibovaly nabušenou podívanou. Ani ukázka na tu čtvrtou není výjimkou. Máme tu tedy zase řemeslně bezchybný příspěvek, který láká na tunu akce a líbivých momentek v čele s příchodem Constantinea. Jenže to má všechno jeden háček. Samotný materiál a načrtnutý příběh zatím vypadá dosti nezajímavě, fádně a možná už až příliš pitomě. Opravdu zase dostaneme dalšího záporáka, kterého nenapadne nic originálnějšího, než zničit Star City? A opravdu se Oliver vrátí zpátky do hry tím nejlacinějším způsobem? Jasný, soudit předčasně se nevyplatí. Po scenáristickém guláši z třetí řady jsou však obavy přeci jen na místě.

Agents of SHIELD Season 3
To partička okolo agenta Coulsona servíruje sice o dost kratší, ovšem za to o malinko slibnější podívanou. Agents of SHIELD se totiž na jaře rozloučili v té nejlepší formě a očekávaní od další řady jsou u fanoušků docela veliká. A i těch pár momentek dosud stačí k ujištění, že tady tvůrci zpomalovat evidentně nehodlají.

Gotham Season 2
To Gotham si to u comicsových fandů v druhé polovině první série začal docela kazit a asi najdete jen málokoho, kdo by se na Gordonovu druhou štaci vysloveně těšil. Těch klasických záporáků a jejich originů zde zkrátka bylo až moc. A co nenapadne tvůrce pro novou řadu lepšího? No přece nám budou servírovat ještě mnohem více záporáků, s mladým Jokerem v čele. A jelikož byl tenhle klučina děsně nesnesitelný už během své malé epizodky v minulém ročníku, nejspíš nás čeká slušné herecké peklo. Tady se Jared Leto konkurence bát nemusí.

Heroes Reborn
Také na NBC se ze všech sil snaží diváky nalákat na návrat jednoho ze svých největších hitů poslední dekády. Jenže i když se traileroví fachmani snaží, seč můžou, a upoutávky čím dál více spoléhají na staré známé tváře v čele s obtloustlým Hirem Nakamurou, výsledek diváka pořád ze židle nezvedne. Heroes Reborn prostě stále nenabízí nic zajímavého, kvůli čemuž bychom měli tento reboot vyhlížet. Rád se však nechám překvapit.

Longmire Season 4
Konečně je zpátky! Šerif Longmire to po nepochopitelném zrušení na kabelovce A&E za pár dní ve velkém rozbalí na internetovém Netflixu a zdá se, že nám bude zase servírovat o něco osudovější jízdu. Karty byly na konci loňské řady rozdány, pravda vyřčena a starý dobrý Walt bude kvůli pomstě nejspíš drsnější, než kdy dřív. A díky péči od internetového giganta to vypadá, že by se mohlo ještě více zatopit pod kvalitativním kotlem. Longmire se totiž i přes nějaké ty chybičky stačil stát takovou menší srdcovkou a na jeho dlouho očekávaný návrat se těším snad více, než na mnohé pecky zbytku roku. Tohle prostě vidím na menší víkendový maratónek.

Brooklyn Nine-Nine Season 3
Nevrátí se ovšem jen comicsoví hrdinové či staromódní šerif, ale konečně také šílená policejní parta z Brooklynu, která přivítá nového kapitána v podání neselhávajícího Billyho Hadera. Je snad potřeba dodávat něco víc?

Affair Season 2
Nenápadné drama The Affair patří bezpochyby mezi největší překvapení loňského roku, jež bezkonkurenčně opanovalo i letošní Zlaté glóby. A scenáristé podle řemeslně bezchybné ukázky  evidentně nehodlají ze svého vysokého nadstandardu slevit ani v druhé řadě. Ano, těšíme se hodně.

The Bastard Executioner
Ajajaj. S klidem přiznávám, že novinku Kurta Suttera, tvůrce výtečného Sons of Anarchy a spoluautora Policejního odznaku, jsem pochopitelně vyhlížel s velkým očekáváním. To, co nám však dosud servírují trailery, se dá ale považovat za zklamání. Místo očekávaného nářezu nám stanice FX zatím ukazuje hodně lacinou výpravu do historie, na níž se evidentně šetřil každý dolar a na atmosféře je to bohužel bolestivě znát. Ano, ukázky nám moc materiálu nenabídly. To je ale možná jedině dobře. Načrtnuté scény a dialogy totiž opravdu příliš radosti nenabízí. Naděje ovšem umírá poslední a já doufám, že nám Sutter přeci jen nabídne syrovou řezničinu s hodně silnými postavami.

Manhattan Season 2
Přiznávám, z opěvovaného Manhattanu jsem zatím neviděl ani minutu a kvůli faktu, že musím kromě sledování seriálů taky někdy žít, ho asi nikdy neuvidím. Tenhle atmosférický kousek, v němž se sází na výtečný hudební podkres či vypjaté momenty a jako bonus nám servíruje i Williama “ Grissoma“ Petersena, si však nechám líbit.

American Horror Story: Hotel
No a na závěr se jako každý podzim hlásí ujetá dvojice Ryan Murphy a Brad Falchuk, jež ve slavné seriálové úchylárně tentokrát přesunou z obludária do hotelu. A oceňovanou Jessicu Lange tentokrát vystřídá…ehm, Lady Gaga. Uvidíme, co z další příspěvku do American Horror Story nakonec vyleze. Minimalistické teasery jsou naštěstí stejně znepokojivé a vizuálně nápadité, jako každý rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace