Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham míří do bedny


ikona
Spooner
statham
Jedna z největších akčních hvězd současnosti si troufá na svou první seriálovou štaci. A zřejmě se je nač těšit. 

V současnosti najdete na filmovém poli jen málo větších akčních borců, než je Jason Statham. Z bývalého olympijského reprezentanta se stačila stát jedna z mála žánrových jistot, jehož snímky jsou možná někdy na jedno brdo, vždycky se ale můžete spolehnout na jeho nesmírné charisma i obří počet zlomených končetin. A když se pak kromě Stathama vydaří i režie či příběh, máme o nadstandardní žánrovku postaráno. Tento rok se navíc britskému sympaťákovi díky sedmému Rychle a zběsile či komediálnímu Špiónovi komerčně slušně daří a z kin tak jeho akční výplachy naštěstí jen tak nezmizí. Plešatému drsňákovi už však začalo být i plátno malé a po vzoru dalších hollywoodských hvězd současnosti si trumfne na velkou výzvu v podobě vlastního seriálu.

Zahraje si tedy v novince Viva La Madness podle stejnojmenné knihy J. J. Connolyho, podle jehož knihy byla natočena například i britská stylovka Po krk v extázi s Danielem Craigem. A vypadá to, že i tentokrát bychom mohli dostat podobně stylovou podívanou. Statham si zde zahraje bezejmenného hrdinu, který se kvůli své divoké kriminální minulosti schovává ve slunném Karibiku. Doufá, že lidé, co mu jdou doma po krku, ho jen tak nevypátrají. Jenže nevydrží sekat latinu zrovna moc dlouho a již brzy spojí síly s dvěma místními gangstery. A ti by nás podle tvůrců měli zavést do světa plného šílenství, jenž ovšem nějakým podivným způsobem dává dokonalý smysl. Což v překladu znamená, že bychom měli dostat správně namíchaný mix akce a černého, mnohdy i sarkastického, humoru. Zní to zkrátka jako směs klasické stathamovky s jeho malinko černějšími britskými kousky typu Podfu(c)k. A takový kousek si nechám rád líbit. Obzvláště, když Stathamovi většinou i náramně sednou. V které televizi a pod jakým tvůrčím dohledem se novinka objeví, zatím ještě nevíme. S prověřenou tváří na palubě a zajímavým námětem by ale mohla být o projekt slušná rvačka. Uvidíme, co z nadějného kousku nakonec vznikne. Jasona Stathama bychom však v bedně přivítali hodně rádi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace