Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MacGyver se vrací


ikona
Spooner
macgyver
Nejslavnější televizní kutil se dočká remaku.  

Známe ho všichni. MagGyvera, tajného agenta s takovým fištrónem, že by mu záviděl i Stephen Hawking, který je schopen vám z propisky vytvořit bombu a s obyčejnou žvýkačkou vám zachrání život. Ostatně, kolega Davies se o jeho nostalgických v nedávném kultu rozkecal dostatečně. Trikům tohohle borce se sice můžeme dnes už smát, nic to ovšem nemění na tom, že bez debat patří do našeho dětství a má v sobě to správné naivní televizní kouzlo osmdesátek. Jenže právě to nám nyní televizní producenti hodlají asi malinko zkazit.

Jen pár dnů po ohlášení televizní Smrtonosné zbrani a nového A-Teamu se totiž do řady remaků osmdesátkových klasik přidává bohužel i MacGyver. Toho si bere do parády rutinní stanice CBS, která by nám mělo představit jeho poněkud mladší verzi. V ní bude z legendárního šikuly zelenáč, jenž byl teprve nedávno přijat do agentury a své pověstné kousky se bude teprve pomalu učit. I přesto by ale měl díky své mozkovně se záporáky hravě poradit. I když se vám už asi po právu protáčejí panenky a nejspíš dokonce hledáte na Youtube titulní znělku na spravení nálady, možná bychom tomuto kousku mohli věnovat malinko pozornosti. Za nápadem vzkřísit MacGyvera zpátky k životu totiž stojí samotný James Wan, režisér posledního Rychle a zběsile či hororových pecek Insidious a V zajetí démonů. Prostě člověk, jenž čehokoliv se dotkne, ihned se to promění v komerční úspěch. S návratem slavného kutila pak chce nejspíš vrátit na obrazovky svůj dětský idol a dá se očekávat, že mu asi bude chtít dát malinko modernější fazónu. Uvidíme, co jeho producentský dohled s látkou dovede. Něco mi ale říká, že tenhle kousek by měl raději zůstat v osmdesátých letech, kde je mu nejlépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace