Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Who se dočká spin-offu


ikona
Spooner
doctor who
Britský sci-fi hit přivítá dalšího seriálového bratříčka. Bude mít ale co nabídnout? 

Britská sci-fi klasika Doctor Who už je na světě přes padesát let a vzhledem k neklesajícím ratingům a čím dál větší popularitě mimo Británii můžeme asi s klidem říci, že tu s námi bude ještě hodně, hodně dlouho. A že ještě nejspíš několikrát změní svou tvář. Z vlastníka legendárního Tardisu se stal prostě fenomén a ani jeho nový představitel Peter Capaldi mu ve své druhé sezóně nedělá žádnou ostudu. A jelikož úspěch má tato látka tedy zaručena, je na čase tento rozsáhlý svět po delší době zase nějak rozšířit. Po fanoušky oblíbeném Torchwoodu  a The Sarah Jane Adventures se tedy dočkáme dalšího spin-offu, jenž bude chtít nabídnout zase trochu jinou podívanou.

Britská BBC a tvůrce seriálu Steven Moffatt tak na rok 2017 chystají seriál Class. Ten nás zavede do školy  Coal Hill, kterou fandové moc dobře znají a kromě řady Doctorových společníků, kteří z ní vzešli, v ní vyučuje například i jeho aktuální paťačka Clara. Příběh nám pak nabídne nám neobyčejná dobrodružství tamních studentů, jež budou v současném Londýně bojovat proti různým mimozemským nebezpečím či nadpřirozeným silám. Celý projekt by se pak měl vézt na aktuální vlně young adult knih a filmů, což potvrzuje také jméno hlavní scenáristy. Novinky se za Moffattova dohledu totiž ujme spisovatel mnoha žánrových kousků Patrick Ness. Na kohokoliv ze známého obsazení pak můžeme zapomenout a sám Capaldi si v seriálu střihne maximálně cameo. Tady se holt bude cílit hlavně na teenagery a v současnosti oblíbené pojetí. Doufejme tedy, že se tu nebude jen lacině ždímat slavná značka a kromě puberťáků si na svoje přijdou i skalní fandové. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace