Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Farga k X-Menům


ikona
Spooner
marvelx-men
Legendární comicsoví mutanti míří do bedny. A dočkají se špičkového dohledu. 

To, o čem se dlouho šuškalo, se konečně stává skutečností. Stanice FOX už se dlouhé měsíce dušovala tím, že se jejich kmenové comicsové série X-Men brzy dočkáme i v bedně a slavná parta kolem Wolverinea vezme televizi doslova útokem. Jednání s Marvelem nebraly konce a fandové spekulovali, jakých známých charakterů se v seriálu vůbec dočkáme. Nyní už máme konečně jasno. Plány na další příběhy ze slavného univerza jsou totiž definitivní a my se dočkáme rovnou dvou seriálů. Na povědomé tváře můžeme sice nakonec zapomenout. To ovšem neznamená, že by nás neměla čekat hodně zajímavá podívaná.

 Tamní kravaťáci totiž dají přednost novým hrdinům. Tím prvním bude Legion, civilním jménem David Charles Heller, který celý život zápasí s mentální poruchou, kvůli níž byl diagnostikován jako schizofrenik a nějaký pátek si pobyl v psychiatrické léčebně. Časem ale přijde na to, že hlasy a vize v jeho v hlavě možná budou přeci jen reálné. A možná s tím bude mít něco společného také fakt, že v comicsech se jedná o syna samotného Charlese Xaviera. Prostě žádný výjimečně proslulý charakter, i tak by nás ovšem mohl čekat hodně netradiční comicsový zážitek. Projektu se totiž neujímá nikdo menší, než tvůrce oceňovaného Farga, Noah Hawley, jenž i na počátku druhé série ukazuje, že má nápadů a scenáristické zručnosti na rozdávání a momentálně by o jeho seriál stála zřejmě každá televize. Hawley však zůstává věrný kabelovce FX, díky níž by se Legion mohl dočkat i pořádně temného a krvavého podání.

Druhý comicsový přídavek ze světa X-Menů potom zakotví na samotné stanici FOX. Novinka The Hellfire Club bude pojednávat o stejnojmenném klubu milionářů se zvláštními schopnostmi, kteří chtějí ovládnout svět, a o jednom agentovi, jenž se dozví o jejich existenci. Název tohoto spolku vám možná bude povědomý. Jedná se totiž o podobnou sebranku, i když samozřejmě v jiném složení, které v První třídě šéfoval Kevin Bacon. Jaké záporáky v ní potkáme tentokrát, dosud není jasné. Z tvůrčích křesel je ale bude mít na starost dvojice Evan Katz a Manny Coto, producenti kultovky 24 hodin. I tady by nás měla tedy čekat svižná podívaná. Nové kousky ze světa X-Menů, jež by měly operovat ve stejném univerzu jako jejich filmoví bratříčkové, tak znějí zase o něco zajímavěji.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace