Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Khal Drogo bojuje o kožešinu


ikona
Spooner
frontiermomoanetflix
Jason Momoa se vrhá do historie v novém ambiciózním kousku od Netflixu. 

Havajský drsoň Jason Momoa nikdy nebude patřit mezi velké hollywoodské hvězdy, mezi diváky už si ovšem stačil vydobýt slušnou reputaci. A to i přes to, že se ztrapnil coby nový Barbar Conan a vlastně toho po herecké stránce nikdy moc nepředvedl. Jenže stačila památná role Khala Droga v megahitu Hra o trůny, a k nohám mu padala nejen většina divaček, ale také hodně zajímavé nabídky. Za nějaký ten pátek se nám tedy představí v DC universu jako Aquaman a nedávno si připsal i další televizní štaci v již zrušeném dramatu The Red Road. Charismatický čahoun se tedy po pracovní stránce rozhodně nenudí. Ani s domovským seriálovým rybníčkem to navíc nevzdává a chystá zde další ambiciózní zářez. A ten by tentokrát mohl dopadnout o hodně zajímavěji, než jeho nedávný polozapomenutý počin.

Pod záštitou věhlasného Netflixu totiž chystá nový seriál Frontier. Ten nás zavede do Severní Ameriky osmnáctého století, kde probíhá nelítostný boj mezi původními kmeny a evropskými kolonizátory ohledně jednoho z největších kšeftů té doby, prodeje kožešiny. Zatímco Evropané v tom vidí hlavně byznys, Indiáni na to samozřejmě mají jiný názor. A jejich vzájemné vyjednávání často neprobíhá pouze u stolu, ale také pomocí pořádně nabroušených sekyr. No, a hádejte, na jaké straně bude se svým ksichtem asi tak stát Momoa. Projekt si pak bere na starosti v Hollywoodu momentálně celkem vyhledávaný Brady Peyton, režisér letošní tupoučké zábavy San Andreas, jenž zrežíruje minimálně pilot. Zdá se tedy, že nás příliš realistický výlet do historie nečeká a ani samotná zápletka zatím nezní nijak objevně. Na druhou stranu, Netflix nemá ve zvyku vybírat si nezajímavé seriály a pod jejich taktovkou se rozhodně vyplatí věnovat této novince pozornost. Uvidíme tedy, zda si Momoa po Khal Drogovi připíše další památnou seriálovou roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace