Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororové Chvění se vrací


ikona
Spooner
baconchvění
Devadesátková klasika s Kevinem Baconem se dočká pokračování. A vrátí se i jeho hlavní hvězda. 

Na devadesátkový kousek Chvění si snad ještě pamatujete. Nenápadný horůrek, který se naštěstí nebral příliš vážně, nás zavedl do toho největšího zapadákova uprostřed nevadské pouště, kde tamní obyvatele začnou zabíjet podzemní krvelační červi.  A vzniklo z toho nečekaně povedené béčko, jež si díky svému úspěchu vysloužilo několik video pokračování i jeden neúspěšný seriál, ale hlavně představil filmovému světu tehdy začínajícího Kevina Bacona. A jelikož doba díky seriálovému Evil Deal podobně brakově zábavným kouskům přeje, i tato klasika se dočká svého televizního pokračování.

Slavné příšerky se tedy po letech přežívání na dvd trhu vrací na scénu a pomocí televizního seriálu se bude evidentně navazovat hlavně na nejpopulárnější první díl. Opět se tak podíváme do zapadlého městečka Perfection a vrátí se i jeho hlavní hvězda, Kevin Bacon coby sympaťák Valentine McKee. Jo, Baconovi se v bedně i přes nedávno zrušený The Following evidentně zalíbilo a hodlá zde oživit jeden ze svých prvních hitů, k němuž se chtěl herec již nějaký ten pátek vrátit. K projektu se tak vrátí nejen jako hlavní herecká star, ale samozřejmě také jako producent, jenž bude chtít na atmosféru prvního dílu navázat, co jen to půjde. Otázkou zůstává, zda bude mít k dispozici kvalitní scénář. Ten má totiž na starosti praktický neznámý Andrew Millier, jenž má na triku pouze dávno zrušenou teen blbinu Tajemství kruhu. A to nezní jako zrovna dobrá vizitka. Otázkou taky zůstává, jak bude podobné látce svědčit seriálový formát. Své fandy by si ovšem tato značka najít měla, a pokud od ní dostaneme aspoň zábavnou hororovou jednohubku, zlobit se určitě nebudeme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace