Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo míří do bedny


ikona
Spooner
rambo
Legenda akčního žánru se vrací na scénu v podobě vlastního seriálu. Vrátí se ale i Sylvester Stallone? 

Tak se ho přeci jen ještě dočkáme. O dalším pokračování jednoho z nejkrvavějších filmových drsňáků historie, legendárního Ramba, se mluví v podstatě už od premiérey megabrutální čtyřky. Nástřel příběhu se však měnil pomalu každý měsíc, jednu dobu se spekulovalo dokonce o Johnově kosení teroristů v bedně a naposledy si to měl v pětce s příznačným podtitulem Last Blood rozdat s mexickým kartelem. I tento pokus byl ale údajně prozatím uložen k ledu a slavná mašina na zabíjení to nakonec zřejmě zkusí úplně jinak.

Ve hře je totiž zase jeho seriál. V něm se ovšem nedočkáme další brutální mise, ale nejspíš předávání pomyslné pochodně. Je jenom otázkou, zda o něj budeme v podobném podání stát. Novinka od stanice FOX s opět pomyslným názvem Rambo: New Blood by se totiž neměla zaměřit na akci, ale měla by prozkoumat vztah akčního hrdiny a jeho synka J. R. Ano, slyšíte správně, Rambo opravdu vyfasuje svého mladšího následovníka, o němž jsme dosud vůbec neslyšeli. A jelikož náš starý známý trávil většinu života s kulometem v ruce a nebyl zrovna otcovský typ, na vztahu s jeho synem, bývalým mariňákem, to zanechalo stopy. Místo akčního nářezu nás tak údajně čeká spíše rodinné drama, v němž se možná jen občas z povinnosti vystřelí. A to asi není zrovna kousek, v němž bychom postavu našeho dětství nejraději viděli. Obzvláště, když ani účast samotného Slye není vůbec jistá. Sylvester Stallone se sice chopí produkce a jeho legendární charakter by zde měl opravdu hrát stěžejní úlohu, do jedné ze svých nejslavnějších rolí se ovšem možná přeci jen nevrátí. Některé hollywoodské zdroje sice uvádí, že bychom se ho i popáté měli dočkat, jiné zase tvrdí, že se mu do bedny příliš nechce a jeho válečný řezník tak vyfasuje novou tvář. V tomto případě však zní již tak celkem zbytečný seriálový sequel ještě zbytečněji a v produkci v poslední době marné stanice FOX se ho začínám upřímně obávat. Tohle totiž čím dál více smrdí jako znásilnění populární značky, které přesun na malé obrazovky pekelně ublíží. Doufejme tedy, že i z těchto plánů nakonec sejde a producenti se místo toho konečně vrhnou na regulérní pátý díl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace