Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rockový roadtrip frontmana Van Halen


ikona
Sam.Vimes
road tripsammy hagarvan halen
Bývalý frontman Van Halen chystá rockový seriál 

Sammy Hagar je známý hlavně jako bývalý frontman Van Halen, s nimiž vystupoval přes deset let. Momentálně hraje ve skupině The Circle, mimo jiné i s Jasonem Bonhamem (ano, jde o syna Johna Bonhama z Led Zeppelin). Kromě toho ale také chystá pro stanici AXS projekt nazvaný Rock & Roll Road Trip with Sammy Hagar. V šestidílné minisérii se Hagar vypraví na cestu napříč USA, aby si zahrál s různými slavnými rockery. Jak sám říká, obvykle vidíme muzikanty jen na pódiu nebo v rozhovorech, tady bychom ale měli vidět i všechno to ostatní, co se odehrává mimo pódium, diváci tak dostanou jedinečný backstage pass.

Během prvních dvou dílů si Hagar zajde třeba popovídat do slavného klubu Whiskey a Go Go s dalším bývalým členem Van Halen – basákem Michaelem Anthonym, zastaví se u Tommy Leeho z Mötley Crüe na večeři a samozřejmě se to neobejde i bez nějakého toho hraní. Kromě toho by se v první řadě měl objevit i Alice Cooper, Nancy Wilson z Heart nebo kytarista Jerry Cantrell z Alice in Chains. Zkrátka by nás měla čekat nadupaná kombinace tvrdé hudby a zajímavých rozhovorů mezi muzikanty. Na obrazovky dorazí Rock & Rollový roadtrip Sammyho Hagara už 24. ledna.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace