Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye mezi rytíři


ikona
Spooner
knightfallrenner
Jeremy Renner mění luk za meč a míří do nadějné historické řezničiny. 

Už je to pár let, co se nám Jeremy Renner zabydlel mezi vyhledávanými hollywoodskými hvězdami. Snahy udělat z něj megahvězdu táhnoucí několik sérií sice tak trochu nevyšly a místo toho se stal jenom věčným sidekickem Iron Mana a spol. či Ethana Hunta. I přesto se ovšem počítá mezi velké sympaťáky, který si špatné projekty většinou nevybírá, a vždycky ho vidíme rádi. Nyní si navíc vzpomněl na dobu, kdy nebyl zrovna známý a brázdil si to po seriálovém poli, a po několika letech se vrací zpět do bedny.

S kabelovkou History Channel totiž chystá ambiciózní novinku Knightfall. Ta by nám měla odhalit tajemné příběhy okolo legendárních templářských rytířů a jejich proslulých křížových výprav. Nic dalšího se zatím neví, jen že nás čeká příběh o víře, loajalitě a pravém rytířském bratrství. No, a jelikož si projekt bere na starost televizní domov Vikingů, nejspíš se dočkáme i velkorysých a brutálních bitev. Renner, který za odklepnutí seriálu velmi bojoval, se pak neujme jen klasické producentské funkce, ale uvidíme ho i před kamerou. Kvůli natřískanému diáři s ním však v hlavní úloze počítat nemůžeme a střihne si pouze jednu z vedlejších roliček. A něco mi říká, že se jeho postava finále série možná ani nedožije. Hollywoodská hvězda, jež se navíc obklopila osvědčeným producentským týmem z posledního Mission Impossible, a stanice History ovšem projektu zatraceně věří a nejspíš se ho dočkáme ještě tento rok. Doufejme tedy, že si menší kabelovka připíše další velký hit. Kvalitních historických řezničin totiž není nikdy dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace