Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Řada nešťastných příhod hledá Olafa


ikona
Spooner
lemony snicketnetflix
Kdo nahradí Jima Carreyho v seriálové adaptaci slavné knižní série? 

Že se na nás v nadcházejících měsících přiřítí seriálová adaptace populární knižní série Řada nešťastných příhod, už snad víte. Bizarní vyprávění Lemony Snicketa o osudech sourozenců Violet, Klausse a Sunny, jimž jde kvůli obrovskému dědictví po krku zákeřný hrabě Olaf, nám tentokrát nabídne samotný Netflix a přípravy seriály jsou konečně v plném proudu. A jelikož nebude mít nová verze s prvním hraným pokusem vlastně nic společného, budeme se muset obejít bez skvělého Jima Carreyho. Internetový gigant ovšem tuší, že do role zlého strýčka Olafa musí nalákat jiné známé jméno, jež poslouží jako hlavní seriálový tahoun. A zdá se, že už našli toho pravého kandidáta.

Hlavním favoritem na ztvárnění slavné postavy je totiž televizní oblíbenec Neil Patrick Harris. A to je coby náhrada za gumový ksicht Jima Carreyho zatraceně zajímavá a vlastně i dost dobrá volba. Hvězda sitcomu Jak jsem poznal vaši matku navíc nemá po zrušení jeho neúspěšné show Best Time Ever moc do čeho píchnout a jedna z hlavních rolí v napjatě očekávaném projektu by mu jedině bodla. Nic sice ještě není černé na bílém, jednání s Netflixem ale potvrdil i sám Harris, takže je možná vše na nejlepší cestě. Nejde navíc o jedinou dobrou zprávu ze zákulisí nového projektu. Z vedení seriálové novinky byl údajně odvolán její původní tvůrce Mark Hudis, jenž má na triku závěrečné dvě sezóny upíří Pravé krve a dle mého už by se k žádnému seriálu neměl v životě přiblížit. Studio už tak nyní hledá, doufejme, daleko schopnější náhradu. Snad se jméno nového tvůrce i potvrzení Harrise dozvíme co nejdříve.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace