Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový Legion nabírá obsazení


ikona
Spooner
legionmarvel
Seriálový bratříček X-Menů od tvůrců Farga sbírá hodně lákavé tváře. Na koho se v temné comicsovce můžeme těšit? 

Ano, čtete správně. Comicsovek se v bedně ještě nějaký pátek nezbavíme a obzvláště Marvel to do nás na monitorech hodlá prát ve velkém.  Dnes si však nebudeme povídat o jejich peckách z Netlfixu a spol., ale o hrdinech, jež vlastní studio FOX. I zde si totiž konečně všimli televizní comicsové invaze a hodlají na svých obrazovkách pořadně podojit své x-menovské univerzum. Jedním z jejich chystaných, a nejzajímavějších, projektů je pak Legion z dílny kabelovky FX a zejména tvůrce oceňovaného Farga, Noah Hawleyho. Příběh nám představí titulního hrdinu, tedy v tomto případě spíše antihrdinu, Davida Charlesa Hellera, který celý život zápasí s mentální poruchou, kvůli níž byl diagnostikován jako schizofrenik a nějaký pátek si pobyl v psychiatrické léčebně. Časem ale přijde na to, že hlasy a vize v jeho v hlavě možná budou přeci jen reálné. Jo, a v comicsech je jen tak mimochodem synem Charlese Xaviera. Prostě hodně nadějná látka, jež díky tvůrčímu vedení slibuje zase o něco netradiční podívanou. A nyní navíc nabírá hodně slibné obsazení.

Hlavní postavu totiž ztvární britský sympaťák Dan Stevens z Panství Downton či akčního The Guest. A jelikož je to zrovna pár dnů, co jsem právě druhý zmiňovaný kousek viděl podruhé (jo, pořád je strašná stylovka), nemohu mít z této volby snad větší radost. Tenhle sympaťák a továrna na charisma si zaslouží každou velkou roli a seriál by měl utáhnout bez větších problémů. Nebude na to ovšem sám, i v dalších rolích totiž narazíme na zajímavá jména. Záda mu totiž bude krýt do teď spíše komediální herečka Aubrey Plaza z Parks and Recreation, která si zahraje Davidovu, na drogách a alkoholu závislou, kámošku Lenny. A to je hodně překvapivá volba, která nám však také dělá velkou radost. Hawley navíc nenechává nic náhodě a vedlejší charaktery zaplňuje prověřenými tvářemi z druhé série Farga. Budeme se tak moc těšit i na babičku a vnučku rodinky Gerhardtů aka televizní veteránku Jean Smart a talentovanou Rachel Keller. Po herecké stránce by nás prostě žádný slabý článek čekat neměl. Hawley si totiž své obsazení vždy dokáže pořádně vymazlit a ani Legion nebude podle všeho výjimkou. Šance, že nás čeká další comicsová pecka, je zkrátka zase o něco vyšší.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace