Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Training Day vítá známou tvář


ikona
Spooner
training day
Seriálová verze slavné policejní pecky se možná neobejde bez jedné z hlavních hvězd. 

O televizním Training Day se mluví už pár měsíců. Režisér Antoine Fuqua se rozhodl oprášit jeden ze svých nejslavnějších a nejoceňovanějších kousků a společně se CBS ho představí na malých obrazovkách. Celý příběh se přesune do současnosti a Davida Ayera na scenáristickém postu nahradí bývalý polda Will Beall (Gangster Squad). Pokud jste si ale mysleli, že nás čeká další z řady televizních remaků, jste na omylu. Tady se nám totiž rýsuje spíše seriálové pokračování.

Do chystané novinky se totiž možná vrátí jedna z hlavních hvězd původního snímku, Ethan Hawke. Žádná dohoda sice nebyla zatím sepsána, stanice i starý parťák Fuqua ovšem s Hawkem evidentně usilovně jednají už nějaký ten pátek a dokonce se kvůli němu údajně přepisoval i scénář pilotu. V tom měla prý jeho postava Jakea Hoyta převzít místo zkorumpovaného detektiva po Denzelu Washingtonovi a měl být zřejmě hlavní hvězdou seriálu. To se však herci, celkem logicky, nepozdávalo. Nová verze scénáře se tak má prý točit okolo nového špinavého poldy Franka, zatímco Jake Hoyt bude jeho nadřízeným. V tomto případě by se chopil pouze jedné z vedlejších rolí. I přesto není jeho účast na projektu pořád jasná, dlouhé domluvy a přepisování scénáře ale dávají najevo, že i Hawke má o návrat do slavné značky zájem. Uvidíme, jak tento přechod z kina do bedny nakonec dopadne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace