Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriáloví blázni Theroux a Aniston


ikona
Davies182
Hvězdy seriálů Pozůstalí a Přátelé se svěřily, jak plánují strávit Valentýna. A my jim to schvalujeme!  

Pánové, do zbraně. Už se to zase blíží. Nejen v naší malé zemičce, ale také v Americe platí Valentýn za jeden z nejnenáviděnějších neoficiálních svátků vůbec (i když letos to s Deadpoolem bude celé o něco stravitelnější). No vážně, na podobné téma dokonce nedávno vzniknul sporný, legrační průzkum. Stejně jako za mořem prý i devět z desíti tuzemských gentlemanů bytostně nesnáší, když se musí 14. února své drahé polovičce věnovat více než obyčejně. Tohle hloupé nepsané pravidlo odsuzuje vícero z nás. A právě tady přichází na scénu Justin Theroux (The Leftovers) a vysvětluje, že jsou to všechno jenom blbý kecy.

Justin se nechal vidět na premiéře Zoolandera 2, kde se jej pohotoví novináři ptali na valentýnské plány: „Všichni víme, že muž by se měl své partnerce věnovat po celý rok stejně. Nebrat přehnané ohledy na všelijaké svátky a nesvátky, kdy bychom k ženám údajně měli být o něco pozornější. Vůbec. Třeba my s Jennifer (Aniston) s sebou v neděli ráno jednoduše plácneme na gauč, a dáme se do maratonu na Netlixu. Pecek k dohánění je tam dle mého poslední dobou víc než dost...“ Vivat. Takže nejen Barack Obama s rodinou, ale i známá seriálová dvojka a jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu jsou naštěstí úplně normálními lidmi. Všichni milujeme filmy a seriály.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace