Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový Iron Fist má tvář


ikona
Spooner
iron fistmarvelnetflix
Marvel a Netflix konečně obsadili dalšího ze svých slavných drsných hrdinů. Kdo si ho zahraje? 

Na Netflixu se teda neflákají. Je to jen pár hodin, co nám naservírovali další výtečný trailer na druhého Daredevila a už zase přikládají pod úspěšný comicsový kotel. Konečně totiž obsadili posledního z jejich čtveřice hrdinů od Marvelu, Iron Fista. Jaká tvář se tedy nakonec zařadí po bok rudého mstitele, Jessicy Jones a Lukea Cage, aby se s nimi po vlastním seriálu objevila i v plánované týmovce The Defenders? No, je to hodně nečekaná volba.

Titulního bojovníka proti zločinu si totiž zahraje Finn Jones, jehož všichni známe vlastně jenom coby fešného Lorase Tyrrella ze Hry o trůny. Zde si sice umí odehrát svoje, zda ovšem dokáže ustát tuto slavnou postavu a prakticky utáhnout vlastní seriál, to se teprve uvidí. I když jsem sám očekával sázku na o něco známější tvář, jedná se rozhodně o zajímavou volbu. Jones si tak zahraje Dannyho Randa, jenž se po mnoha letech, co byl nezvěstný, vrací do New Yorku, aby zde za pomoci bojového umění a tajuplných schopností bojoval s nebezpečnými zločinci. No, uvidíme, jak to tomuhle seriálovému rytíři bude kopat. Netflix i Marvel si ale casting svých hrdinů umějí pohlídat, tak doufejme, že ani tentokrát nešlápli vedle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace