Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Atmosférické Taboo


ikona
Spooner
hardy
Britská hvězda Tom Hardy se představuje v nové minisérii od tvůrce Peaky Blinders. A je to sakra hutný nářez! 

Co na plat, Tom Hardy je prostě ďábel. Nejen, že se aktuálně objevuje snad v každém druhém filmu a jeho Šílený Max i Revenant budou tuto neděli bojovat o Oscary, on ještě do toho natáčí svůj vlastní historický seriál. V novince Taboo zavítáme na počátek devatenáctého století a britská mašina si zde zahraje dobrodruha Jamese Delaneyho, jenž se po smrti otce vrací, aby převzal jeho skomírající loďařskou společnost a začal nový život. Nepřátelé jsou ale na každém kroku a jeho samotného změnil život v divočině možná více, než si dokáže přiznat. Seriál vychází z dílny Stevena Knighta, tvůrce skvělých Peaky Blinders, a sám Hardy se svým otcem mají na svědomí samotný příběh a scénář. A už podle prvního traileru můžeme říct, že nás čeká hodně hutná a drsná podívaná. Atmosféra je správně syrová, o brutální či psycho výjevy není nouze a Hardyho továrna na charisma zase jede na maximum. Něco mi říká, že tento kousek asi nebude pro každého. Po tomhle labužnickém materiálu se už však já osobně výsledku nemůžu dočkat. Jedinou kaňkou na parádní upoutávce je tak fakt, že samotný seriál nejspíš uvidíme až příští rok.

Bohužel, stanice FX původní video znepřístupnila mimo Spojené státy. Prozatím se na něj můžete kouknout na tady nebo zde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace