Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás návrat Čarodějek?


ikona
Spooner
carodejkycharmed
Dočkáme se rebootu dalšího televizního hitu, nebo nás čeká regulérní pokračování s původním obsazením? 

Už asi všichni víme, že současná doba přeje seriálovým návratům. Vrátil se Jack Bauer i Mulder se Scullyovou a aktuálně slaví úspěch Netflix s pokračováním legendárního Plného domu. Ještě tento rok nás pak potom nejspíš čeká návrat bratrů Scofieldů, kteří budou zase utíkat z vězení, i populárních Gilmorových děvčat. A jelikož televizní fanoušci zřejmě stále nemají dost, už se začíná spekulovat o dalších možných navrátivších. Nyní tak padla řada na další z populárních seriálů, u nichž mnozí z nás po škole rádi obědvali, na oblíbené Čarodějky.

O jejich návratu sní internetoví fanoušci čím dál více a i samotná stanice CBS plánovala před dvěma lety reboot s kompletně novým obsazením. Od té doby ale bylo okolo projektu ticho a počítalo se s tím, že ho televize naštěstí uložila k ledu. Před pár dny se však jedna z původních hvězd seriálu, Alyssa Milano, nechala slyšet, že návrat seriálu může být vzhledem k úspěchu Fuller House a spol. blíže, než se zdálo a nebude u toho chybět samozřejmě ani původní obsazení. Nadšení fandů neznalo mezí a mnozí se už pomalu začali těšit na pokračování jejich oblíbené srdcovky. Jenže jak se zdá, toho se bohužel jen tak nedočkáme. Alyssa totiž jen o pár dní zchladila fanouškovská očekávání. Zjistila totiž, že práva na seriál stále logicky patří stanici CBS a ta i přes více jak dvouleté mlčení pořád plánuje reboot s novými čarovnými kráskami. O návratu staré gardy pak tamní kravaťáci nechtějí ani slyšet. O Čarodějkách se ovšem v zákulisí evidentně pořád velmi uvažuje a jedinou otázkou zůstává, v jaké verzi se jich tedy nakonec dočkáme. Vrátí se na obrazovky přeci jen staré známé, nebo se dočkáme ještě zbytečnějšího rebootu? A nebylo by vůbec nejlepší nechat tuto látku raději v klidu spát?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace