Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S06E13

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
S06E13 - Další kvalitní díl. Což mě dost štve. A z jednoho prostého důvodu, že musím na kvalitní díly čekat deset průměrných a místy podprůměrných epizod. A pak stačí obyčejné skladiště, patová situace a vůle žít. Dialogy tentokrát šlapou dobře a morální rozhodnutí jsou pochopitelná. Carol je největší drsňák seriálu, a to její zaváhání bylo nešťastné. Velmi povedený díl, který jasně ukazuje, že si tvůrci s námi vytírají zadek, jelikož moc dobře vědí kolik mají epizod, a kdy mají přidat. 8/10

Davies: Zatím to u mě je za slabých 6/10 pro celou řadu. A tahají to nahoru poslední tři díly. Nejsem čtenář komiksu, takže mě jistě unikají jisté souvislosti, přesto mě vadí, že mě jako diváka tahají za nos a prakticky si jedou na půl plynu 2/3 řady, aby pak mohly "jakoby přidat šokující zvraty a srdcervoucí konce". Něco podobného dělá i Hra o trůny, ale tam to prostě funguje.
18956
S06E13 - Další kvalitní díl. Což mě dost štve. A z jednoho prostého důvodu, že musím na kvalitní díly čekat deset průměrných a místy podprůměrných epizod. A pak stačí obyčejné skladiště, patová situace a vůle žít. Dialogy tentokrát šlapou dobře a morální rozhodnutí jsou pochopitelná. Carol je největší drsňák seriálu, a to její zaváhání bylo nešťastné. Velmi povedený díl, který jasně ukazuje, že si tvůrci s námi vytírají zadek, jelikož moc dobře vědí kolik mají epizod, a kdy mají přidat. 8/10 Davies: Zatím to u mě je za slabých 6/10 pro celou řadu. A tahají to nahoru poslední tři díly. Nejsem čtenář komiksu, takže mě jistě unikají jisté souvislosti, přesto mě vadí, že mě jako diváka tahají za nos a prakticky si jedou na půl plynu 2/3 řady, aby pak mohly "jakoby přidat šokující zvraty a srdcervoucí konce". Něco podobného dělá i Hra o trůny, ale tam to prostě funguje.
0 0
reagovat
Zázrak, normální zázrak.

My nejsme ti špatní. To vy jste. :o

Nene. Tyvoletykrávo.

Zdaleka nejlepší díl po xx částech... a několika sezónách. Na tuhle řadu se bude hodně blbě psát recenze ?)! Jsem v šoku.
18947
Zázrak, normální zázrak. [spoiler]My nejsme ti špatní. To vy jste.[/spoiler] *:o* Nene. Tyvoletykrávo. Zdaleka nejlepší díl po xx částech... a několika sezónách. Na tuhle řadu se bude hodně blbě psát recenze *?)*! Jsem v šoku.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se