Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové přidávají k obsazení další známé jméno


ikona
Sam.Vimes
american godsamericti bohoveneil gaiman
Kdo další se objeví v adaptaci Gaimanova bestselleru? 

Adaptace fantasy pecky Američtí bohové od Neila Gaimana už stihla obsadit role hlavní postavy bývalého trestance Stína a tajemného pana Středy. Zatímco u Stína si nejsme úplně jistí, co čekat od málo známého Rickyho Whittlea (ale zůstáváme optimističtí), u pana Středy jsme nepokrytě nadšení z obsazení zkušeného hereckého veterána Iana McShanea. Teď se k nim připojilo další známé jméno a tentokrát jde o zástupkyni něžnějšího pohlaví.


Stínovu manželku Lauru Moon si zahraje Emily Browning, známá hlavně ze Snyderovy videoklipové fantazie Sucker Punch. Musím se přiznat, že kdyby se mě někdo zeptal koho bych obsadil jako Lauru, Emily by mě asi nenapadla. Teď když jsem ale postaven před hotovou věc, dovedu si ji v té roli představit i s jejím snad trochu studeným herectvím a nemám s tím problém. Američtí bohové jsou každopádně v dobrých rukou Bryana Fullera a kabelovky Starz a zároveň nad nimi má jistý dohled i samotný Gaiman (na rozdíl třeba od Sandmana, který patří DC a tedy Warnerům), takže se o jejich kvality příliš nestrachuji. A mám radost, že s projekt po dlouhých letech nikam nevedoucích jednání konečně hýbe dopředu. Datum vysílání zatím oznámené není, natáčet se začne v dubnu.

-----

Vytáhni v hospodě: Neil Gaiman ještě jako mladý novinář napsal na zakázku biografii skupiny Duran Duran. Dřív se za to styděl, teď už to bez ostychu přiznává.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace