Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vrátí do Útěku z vězení?


ikona
Spooner
prison break
Populární seriál se brzy vrátí na obrazovky. Kteří staří známí se v něm objeví? 

Televizní rybníček se v poslední době plní mnoha rebooty slavných seriálových hitů. Zatím žádný z nich však nezněl zbytečněji a zároveň stupidněji, než návrat Útěku z vězení. Populární vězeňský seroš, jenž byl ve svých posledních dvou řadách v podstatě každému pro smích, se tak vrací s původním tvůrčím týmem a divák se bude asi zase chytat za hlavu. V devítidílné minisérii se totiž dozvíme, že Michael Scofield není tak úplně mrtvý, jak si jeho nejbližší i náš selský rozum mysleli, a je vězněn na neznámém místě. A je to samozřejmě jeho plešatější brácha Lincoln, kdo ho bude tentokrát dostávat z vězení. Natáčet by se mělo začít už příští měsíc, kromě návratu hlavní dvojice Wentwortha Millera a Dominica Purcella se ale o dalších starých známých příliš nemluvilo. Tedy až doteď.

Už před nějakým časem tak potvrdila svůj návrat mnohými neoblíbená Sara v podání Sarah Wayne Callies. Právě ta se jako jedna z prvních dozví pravdu o osudu své lásky a společně s Lincolnem rozjede plán na jeho záchranu. Jak už se ovšem na podobný seriál sluší, stačila si mezitím nabrnknout jiného manžela, takže se ocitne v dosti nelehké situaci. Jo, zní to fakt “lákavě“. U hlavní ženské postavy série však nekončíme. Nyní totiž potvrdily svou účast další tři známé tváře série. Do hry se tak vrací další zdrhači z vězení Amaury Nolasco aka Fernando Sucre, Rockmond “C-Note“ Dunbar a samozřejmě také televizní veterán Robert Knepper a jeho ďábelský T-Bag. Seznam navrátivších by pak měl podle všeho brzy doplnit Paul Adelstein coby bývalý agent Paul Kellerman. Tvůrci se zkrátka snaží nahnat zpátky celé původní obsazení a nalákat tak všechny fanoušky, co jim za ta zprasená léta ještě zbyli. A zatím se jim to daří. Něco mi ovšem říká, že k důstojnému pokračování a návratu feelingu první série to stejně stačit nebude.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace