Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová detektivka od tvůrců Castla


ikona
Sam.Vimes
andrew marlowecastle
Další pohodová televizní kriminálka? 

Andrew Marlowe (dobré jméno pro detektivkáře, že?) je tvůrcem oddychové detektivky Castle s charismatickým Nathanem Fillionem. Jeho žena Terri Miller má u Castla na kontě scénáře i produkci a Marlowe o ní dokonce mluví jako o své múze, podobně jako je v seriálu Kate pro Castla. Tento manželský pár teď společně chystá... (připravte se na překvapení)… novou seriálovou kriminálku, kde se spáruje detektiv s herečkou! Jak prudce originální.


V seriálu s názvem Take Two si v  prostředí slunného Los Angeles soukromé očko Eddie Valetik pro svou reklamu najme herečku Emmu Swift, která má za sebou roli v oblíbené televizní kriminálce a teď se čerstvě dostala z odvykačky. Když pak začnou zvonit telefony a klienti se místo Eddieho dožadují právě Emmy, herečka se připojí k vyšetřování a těží ze svých bohatých zkušeností z bezpočetných zločinů, které její postava vyřešila na obrazovce. Jinými slovy, vezměte Castla, prohoďte pohlaví hrdinů, vyměňte spisovatele za herečku a New York za LA a máte hotovo. Na druhou stranu v televizi se ujímají i daleko horší recykláty, viz třeba nekonečné zástupy spin-offů CSI nebo parazitů na úspěšných filmech. A pokud by se podařilo napodobit odlehčenost a chemii mezi postavami z prvních řad Castla, nemuselo by Take Two být zase tak špatné.

Vytáhni v hospodě: Andrew Marlowe doopravdy napsal knihu Heat Wave s detektivkou Nikki Heat, kterou v seriálu napsal samotný Richard Castle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace