Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá romantickou comicsárnu


ikona
Spooner
cloakdaggermarvel
Comicsový gigant rozpíná svá seriálová křídla a přichází do bedny s další dvojicí hrdinů. Co od nich můžeme čekat? 

Asi všichni víme, že Marvel nedominuje pouze v kinech, ale nějaký ten pátek už i na televizních obrazovkách. Tedy aspoň, co se počtu seriálů týče. Na takřka mateřské stanici ABC se prohání Agentka Carterová a tamní Agenti SHIELD letos dokonce vyfasují spin-off, na Netflixu se zase díky Daredevilovi kope malinko temnější seriálová liga a jeden po jednom se zde představuje týmovka Defenders. Své separátní x-menovské universum pak hodlá v bedně rozšířit stanice FOX. Marvel je prostě všude, kam se divák podívá. Tím ale jeho invaze do bedny nekončí a už chystají další superhrdinskou podívanou. Bez této bychom se ale možná klidně obešli.

Pro kabelovku Freeform, což je sesterská stanice ABC dříve známá pod názvem ABC Family, tak chystají novinku Cloak and Dagger. Seriál se zaměří na romanci mezi titulní teenagerovskou dvojici z comicsových sešitů, kde oba pocházejí z různých poměrů. Kromě velké lásky pak oba v sobě současně nachází zvláštní schopnosti. Zatímco Tandy aka Dagger umí házet světelné dýky, její láska Tyrone aka Cloak umí lidí pohltit v temnotu. Oba se snaží se svými novými schopnosti vyrovnat a zjišťují, že jim to jde mnohem lépe, když pracují společně. Právě jejich velká láska však může jejich superhrdinskou práci malinko zkomplikovat. Žádné velké kosení záporáků tedy tentokrát opravdu nečekejte. Stanice nám totiž slibuje hlavně teen lovestory, která bude cílit na to nejmladší publikum. Ostatně, co jiného čekat od stanice produkující jednoduché výplachy typu Shadowhunters či Prolhané krásky. Tady se zkrátka budou spíše sušit kapesníčky, než nakopávat zadky, a tak nějak se obávám, že tomuto kousku se bude většina comicsových fandů chtít obloukem vyhnout.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace