Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalšího Hannibala?


ikona
Spooner
hannibal
Zdálo se, že se za seriálovou štací legendárního gurmána zavřela voda. To však podle tvůrců není úplně pravda. 

Je to k nevíře, jak ten čas letí, ale brzy už to bude rok, co to v bedně nedobrovolně zabalil seriálový Hannibal. Skalních fandů měla tato temná kriminálka sice dost, ti ovšem nízkou sledovanost nijak neovlivnili a stanice NBC tak svůj brutální kousek po třech řadách nekompromisně zařízla. Tvůrci se sice snažili své dítko oživit v jiné televizi, všechny snahy však byly marné a všichni se po čase rozutekli k jiným projektům. Mads Mikkelsen se vrátil zpět k filmové produkci, Hugh Dancy aktuálně řádí v náboženském The Path a tvůrce seriálu Bryan Fuller momentálně natáčí Americké bohy a kutí televizní Star Trek. Všechno prostě nasvědčuje tomu, že je seriálový Hannibal Lecter nadobro mrtev. To ovšem možná tak úplně neplatí.

Zmiňovaná hlavní trojice se totiž myšlenky na návrat seriálu pořád nevzdává a stále věří, že se na obrazovky přeci jen vrátí. Jen to možná bude nějaký ten pátek trvat. Jak dlouho? Podle Mikkelsena by mohl Lecter znovu začít vařit klidně až za pár let, až se uvidí, že je o jeho neobvyklé menu zájem, a Fuller se bude chtít k temné pecce naplno vrátit. Zkrátka by se příběh, jenž má pořád hodně co nabídnout, posunul o pár let a jeli bychom dál, třeba do nastaveného kurzu vstříc Mlčení jehňátek. Dánská hvězda by si tak evidentně přála velký seriálový návrat ve stylu točících se Gilmorových děvčat či nedávných Hrdinů. Otázkou zůstává, jestli jsou takové naděje u projektu, který už od počátku bojoval s nízkou sledovaností, vůbec reálné. Mikkelsen i Dancy si každopádně myslí, že ano. Záleží tak na případném televizním či internetovém zájemci a samozřejmě i Bryanu Fullerovi. Jelikož jde ale o jeho srdcový projekt, za jehož pokračování velmi bojoval, neměl by to být sebemenší problém. Herci by se každopádně vrátili cobydup a jen čekají na vytoužené zavolání. Tak uvidíme, zda se nakonec přeci jen dočkáme, nebo jde o marné sny.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace