Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Jack Ryan má tvář


ikona
do_Od
amazonjack ryanjohn krasinskitom clancy
Který pátý herec by se mohl objevit v roli ústředního hrdiny románů Toma Clancyho? 

V poslední době se začíná projevovat nový trend. Vedle klasického remakování a adaptování kultovních filmových značek do televize přichází studia s ještě jednou docela zajímavou fintou. Ve chvíli, kdy jim totiž pokus o rozjetí nové filmové série neklapne, nestahují tak úplně ocas, ale místo toho projekt nenápadně odsouvají právě do televize. Ta je teď populární, VOD provideři a další společnosti se perou o každou kost, kterou jim studia za čím dál tím nevýhodnějších podmínek předhodí a urvat známější ksicht do hlavní role, který projektu zajistí jistou popularitu, už také není takový problém. A přesně to se teď děje v případě Jacka Ryana.

Poslední film Kennetha Branagha v hl. roli s Chrisem Pinem doslova vyhořel a to jak v pokladnách kin tak i u kritiků, není tedy divu, že se do dalšího filmového Ryana nikomu příliš nechtělo. Existuje ale druhá cesta. Práva si tak nakonec vybojoval Amazon, který mezi řečí slíbil, že objedná rovnou celou první sérii. Jenže pak se nějakou dobu nic nedělo, kolem bylo celkem solidní ticho a nic oficiálního vlastně doteď nepadlo. Nicméně, známkou, že by se projekt přece jenom mohl začít hýbat kupředu, se nyní stalo obsazení ústředního hrdiny sympatickým, ne ale příliš profláklým herecem Johnem Krasinskim. Ten sice ještě donedávna nepůsobil jako prototyp akčního hrdiny/CIA super analytika, jelikož se pohyboval spíše na poli komedií a dramedií. Jeho posledním filmem ale byla Bayovina 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází a tam zjevně ukázal, že má i jiné vlohy, než jen smysl pro humor. S Johnem na palubě a co-showrunnerem/scenáristou Ztracených Carltonem Cusem za kormidlem to tedy vypadá, že by projekt přece jen mohl brzy dostat zelenou. Materiálu od Toma Clancyho je dost, takže o příběh si zrovna v tomhle případě starosti neděláme. Naopak, na tohle bych se asi celkem i těšil. A co vy? Přáli byste si dalšího Ryana v televizi s tímto hercem?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace