Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konec Hry o trůny se blíží


ikona
Spooner
gamegame of throneshbohrahra o trůny
HBO konečně potvrdilo, kdy se definitivně rozloučíme s jejich fantasy hitem. A dočkáme se spin-offu?  

Vlastně se to dalo čekat. Už několik měsíců se v zákulisí slavného seriálu Hra o trůny i mezi fanoušky mluví o jeho blížícím se konci. Tvůrčí duo David Benioff a D.B. Weiss se několikrát vyjádřilo, že by megaúspěšnou adaptaci knih G. R. R. Martina nejraději ukončilo po osmi sezónách s menším počtem epizod, HBO ovšem těmto jejich plánům dosud nedalo oficiálně zelenou. Až před týdnem se tyto sliby pomalu začaly potvrzovat. Jednička mezi kabelovkami tak ofiko potvrdila, že nadcházející řada bude mít pouhých osm epizod a dočkáme se ji až v letních měsících. A nyní nám věhlasná stanice definitivně potvrdila i druhou část dlouho propíraných spekulací.

Nový programový ředitel televize, Casey Bloys, tak oznámil, že osmá sezóna fantasy hitu bude opravdu tou poslední. Hlavouni stanice by prý sice byli nejraději, kdyby to GoT dotáhlo až k deseti zářezům, nakonec se ale rozhodli vyhovět požadavkům tvůrců a dali přednost (doufejme) kvalitě před kvantitou. Počet epizod sice prozatím ohlášen nebyl, podle minulých prohlášení tvůrců se dá počítat se šesti, maximálně osmi díly. I přes blížící se konec příběhu Jona, Daenerys, Tyriona a spol., k němuž dojde v roce 2018, je možné, že oblíbený svět Hry o trůny nevidíme naposled. Kabelovka se totiž stále nevzdala vidiny spin-offu, o němž s tvůrci stále čile diskutuje ani Benioff s Weissem se této myšlence údajně příliš nebrání. Zatím je vše ovšem ve fázi řečí a ani není jisté, o čem přesně by měl potenciální seriálový bratříček vyprávět. Tak uvidíme, jak to celé dopadne. Už teď ale můžeme zase vesele tipovat, jak západozemské intriky a snad blížící se válka s Bílými chodci vlastně dopadnou. A zda Martin do té doby stačí vydat aspoň jednu další knížku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace