Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová šance pro televizní Star Wars?


ikona
Spooner
starstar warswars
Podívá se legendární vesmírná sága přeci jen do bedny? A kdo se ji může ujmout? 

Je to vlastně tak trochu nekonečný příběh. O hraném seriálovém příspěvku ze světa Star Wars se mluví snad už celou dekádu a spekulovaných projektů, jež nám měly rozšířit svět předaleké galaxie, bylo tolik, že už si ani na všechny nevzpomínám. Před časem se pak mluvilo o tom, že by hned několik případných kousků mohl vzít pod svá křídla internetový Netflix a dlouhá léta byl ve hře také temnější a drsnější pohled na oblíbený svět v seroši Star Wars: Underworld. I tyto plány ovšem naprosto vyhořely a fanoušci se tak naděje na výpravný televizní zářez prakticky vzdali. Teď jim ovšem začíná svítat další malá naděje.

Zájem o vlastní seriál ze světa Star Wars totiž nyní projevil sám ředitel stanice ABC Channing Dungey. Ten potvrdil, že nejen, že by projekt plný světelných mečů rád vzal pod svá televizní křídla, ale také potvrdil probíhající rozhovory a plánování s Lucasfilmem, které bude i nadále pokračovat. Zřejmě tak nejde o žádné plané sliby a o produkci seriálu ze světa Hvězdných válek tu velice stojí. Šance, že by případný projekt mohl přistát zrovna u ABC, která také patří pod studio Disney, je pak logicky o něco vyšší než v případě Netflixu a spol. Na spekulace o případném ději je pak příliš brzo, na realizaci několikrát odkládané Underworldu však můžeme na konzervativní ABC ale jistě zapomenout. Uvidíme tedy, zda se hoši z ABC pochlapí a konečně nám splní dlouho odkládaný sen. Obávám se však, že i tyto sliby a plány nakonec příliš nedopadnou a celé to skončí jen tímto prohlášením. V případě Star Wars ale musíme živit i tu nejmenší špetku naděje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace