Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co víme o televizním Jacku Ryanovi?


ikona
Spooner
amazonjackjack ryanjohn krasinskiryantom clancy
Oblíbený analytik z pera Toma Clancyho se už brzy dočká seriálu. Kde se objeví a co ho tentokrát čeká? 

Populární agent Jack Ryan to má v posledních letech u diváků zatraceně složité. V dobách, kdy hrdinu, jenž je v terénu víc zvyklý víc používat mozek než svaly, hráli Alec Baldwin a Harrison Ford se mu v kinech hodně dařilo. Jeho poslední dva celovečerní pokusy s Benem Affleckem a Chrisem Pinem však kasovně dosti prošuměly. A nutno říct, že v případě nedávného zmrveného rebootu od Kennetha Branagha to bylo naprosto oprávněné. Byla by ale škoda slavnou postavu z pera legendárního Toma Clancyho poslat do věčných lovišť a už pár měsíců se kutí jeho seriálový reparát. Nějaký pátek již tak víme, že role sakra chytrého analytika se zhostí hvězda americké verze Kanclu a bayoviny 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, John Krasinski. Tvůrčí otěže pak převezme Carlton Cuse, autor Ztracených či Bates Motelu. A nyní už konečně víme, kde tak trochu prokletého agenta uvidíme.

Chystaného seriálu s jednoduchým názvem Jack Ryan se totiž po dlouhých měsících tápání ujal internetový Amazon, který si novinku objednal rovnou na celou desetidílnou sérii. A do čeho, že se to Ryan tentokrát namočí? I v seriálu bude sledovat jeho začátky coby analytika CIA a jeho prvního nebezpečného úkolu. Odhalí totiž skrytý vzorec v komunikaci teroristů. Díky tomu se ocitne v nebezpečné hře s novým druhem terorismu, jenž může ohrozit celý svět. Prostě taková ryanovská klasika, která bude dost možná odrážet aktuální světové dění, a díky níž se filmaři mimo Spojených států podívají také do Evropy a Afriky. Carlton Cuse pak samozřejmě slibuje Ryana přesně takového, jak ho mají fanoušci léta rádi. Tak snad se Jack tentokrát opravdu dočká důstojného rebootu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace