Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podfu(c)k míří do televize


ikona
Spooner
podfuck
Další filmová klasika se dočká naprosto zbytečného seriálu. Kdo se v něm objeví? 

Jsou věci tak špatné a zbytečné na první pohled, že člověk doufá, že nikdy nespatří světlo světa. I tak ale peklo otevře své brány a nemilosrdně je pošle na Zem. Svět je tak nemilosrdně trápen úkazy jako jsou nové filmy Tomáše Magnuska, kriminálka s Kateřinou Brožovou(ano, opravdu to existuje!) čím dál větší pupek Stevena Seagala…nebo naprosto zbytečné seriálové verze filmových klasik. Ano, ve vzácných případech typu Hannibal či Fargo tento přesun na televizní píseček vyjde, mnohem častěji se však dočkáváme patvarů a zhůvěřilostí, z kterých si chtějí fandové původních děl trhat vlasy. Na seriálové zprznění Smrtonosné zbraně se v redakci obzvláště “těšíme“. Nyní se ovšem na nás žene vykradačka další slavné filmové pecky, jež bude její fandy asi slušně bolet.

Streamovací služba Crancle si totiž bere do parády asi největšího pecku Guye Ritchieho, Podfu(c)k, a promění ho v desetidílnou sérii. Což je asi tak chytrý a zajímavý nápad, asi jako kdyby Zdeněk Troška točil životopisný film o Andreji Babišovi. Přenést tuto černohumornou gangsterku s dynamickým tempem slavného režiséra mi zkrátka přijde jako velká pitomost, a zejména zbytečnost. Nedočkáme se však naštěstí remaku ani pokračování, ale zcela jiného příběhu z podobného prostředí. Příběh bude pojednávat o partičce mladičkých podvodníčků, kteří se zapletou do krádeže zlata, a je tak vržena do víru londýnského podsvětí, zkorumpovaných poldů či cikánských zápasníků. Brad Pitt ani Jason Statham se logicky nedostaví. Místo nich tak vyfasujeme paběrkujícího Ruperta Grinta, jenž se po konci Harryho Pottera stále marně snaží kdekoliv uchytit, nebo britského béčkaře a věčného představitele záporáků Dougrayho Scotta. Prostě ostrovní hvězdy z výprodeje, jež v podstatě nikoho nezajímají. Ano, možná seriálové novince přeci jen křivdím a tvůrci pro nás chystají nevídanou pecku ve stylu Farga. Možná ale taky ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace