Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedmá Hra o trůny nabírá první posilu


ikona
Spooner
gamegame of throneshbohrahra o trůny
Další řada fantasy se už pilně připravuje. Jakého nováčka uvidíme v již tak nabitém obsazení? 

Už je to pár týdnů, co jsme posbírali spadané čelisti po nářezovém finále šesté série Hry o trůny a novinky o té nadcházející už do nás HBO sype ve velkém. Nějaký ten pátek tak víme, že příští řada bude mít jen sedm epizod a dočkáme se jí až nadcházející léto. A jelikož natáčení už začne co nevidět a po letošku nám obsazení přeci jen dosti prořídlo, je čas povolat na scénu nové tváře. Již několik sezón pak tvůrci potvrzují, že do svého velehitu rozhodně nechtějí lákat hvězdná jména a dávají přednost spíše prověřeným veteránům. Herci jako Jonathan Pryce, Max Von Sydow, Ciarán Hinds či Ian McShane jsou dobrým příkladem. A vypadá to, že v této tradici hodlají producenti pokračovat i nadále.

Asi nejzvučnější posilou příští sezóny se totiž stává britský herec Jim Broadbent. A to je opravdu herecký veterán každým coulem, jehož si můžete pamatovat například z Harryho Pottera, Atlasu mraků či jako Harolda Zidlera z muzikálu Moulin Rouge! Detaily ohledně jeho postavy ovšem nechává HBO pečlivě pod pokličkou. Víme tak jen, že by se mělo jednat o velmi zásadní roli. Uvidíme, o jakého důležitého hráče půjde, a v jakém rozsahu se v seriálu vůbec objeví. Fanoušci už ale nyní spekulují o sto šest. Objevují se tak například tipy, že by se mohlo jednat o mistra z Citadely ze Samovy linie či o nového hráče v Králově přístavišti. To aby se tam Cersei sama příliš nenudila. Pravda však může být samozřejmě úplně někde jinde. Něco nám ale říká, že tvůrci si připsali další povedenou castingovou trefu a Broadbent do castu perfektně zapadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace