Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Magnum se vrací


ikona
Spooner
magnum
Další ze seriálů našeho dětství se dočká nového zpracování. Čeká nás další zbytečnost? 

Seriálová doba evidentně zase přeje remakům či pokračováním televizních klasik. Návrat Akt X si i přes naštvané fanoušky držel slušné ratingy, reboot sitcomu Plný dům se stal jedním z nejúspěšnějších seriálů Netflixu a nový MacGyver se bude snažit pohřbit naše dětství už za několik hodin. A nyní se do bedny hodlá vrátit další osmdesátková klasika, cheesy detektivka Magnum. Kriminální případy soukromého očka v podání sympaťáka Toma Sellecka u nás sice nikdy neměly tak výrazný status jako zmiňovaný všeuměl či Knight Rider, i přesto ovšem bez debat patří k našemu televiznímu dětství. A stanice ABC se nám ho nyní bude asi snažit malinko pošlapat.

Nepůjde navíc pouze o reboot, ale vlastně i tak trochu sequel. Hlavní hrdinkou se totiž tentokrát stane Magnumova dcera Lily. Ta se po ukončené kariéře v Námořní vyšetřovací službě vrací na Havaj, aby zde po svém otci převzala otěže jeho detektivní kanceláře. Za pomoci svých přátel tak bude řešit místní případy, ale zároveň se zaplete do víru mezinárodního zločinu poté, co se rozhodne vyšetřovat pokaženou tajnou operaci, kvůli níž skončila její nadějná kariéra. Prostě původní Magnum přes kopírák, jen v ženské verzi. Producenti v čele se Zoufalkou Evou Longorií pak slibují mix humoru a akce, jak ho známe z originálního seriálu. Zda se v menší roličce vrátí i sám Tom Selleck, zatím není jasné. Tvůrci by však byli hloupí, kdyby se jim ho nepodařilo ukecat. I přesto ovšem tento projekt smrdí další televizní zbytečností, která v dnešní době už ani nemá čím zaujmout. Tak snad aspoň dcerunka vyfasuje podobně stylovou káru, jako slavný fotřík.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace