Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jednotka S.W.A.T. se vrátí do bedny


ikona
Spooner
swat
Slavný seriál o jednotce rychlého nasazení se dočká dalšího remaku. 

Nová verze legendárního MacGyvera sice zadělala všem nostalgikům a pamětníkům na pěkný bolehlav, sledovanost pilotu ale byla více než solidní. Americké stanice se tak po chvíli zase vrací ke své oblíbené kratochvíli. K remakům starý seriálových klasik. Už před pár dny tak stanice ABC ohlásila práce na rebootu slavného detektiva Magnuma, a nyní přichází konkurenční CBS s oživením ještě starší klasiky. Na obrazovky se totiž vrátí oblíbená jednotka rychlého nasazení, S.W.A.T.

Nová verze, na jejíž produkci se bude podílet také režisér třetího Star Treku a série Rychle a zběsile, Justin Lin, si bude ovšem více než ze seriálu brát ze stejnojmenného stylového celovečeráku s Colinem Farrellem a Samuelem L. Jacksonem. Také zde budeme sledovat příběh drsného černošského poručíka, který dostane za úkol sestavit elitní jednotku S.W.A.T. Místo vyhlášených profíků do ní však rekrutuje tak trochu vyvržence a neřízené střely, z nichž nebudou jít jeho nadřízení zrovna radost. Společně s nimi zabraňovat zločinu a chytat bídáky v Los Angeles. Prostě další detektivní rutina s nějakou tou dávkou akce. Na druhou stranu, pokud si tvůrci vezmou opravdu to nejlepší ze zmiňovaného snímku, mohla by nás čekat celkem stylová a zábavná podívaná. I když v případě CBS z toho vznikne nakonec zase jen ona detektivka tovární výroby. Pořád mi dává ale tento remake aspoň o trošku větší smysl, než v případě ostudného MacGyvera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace