Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potká se Punisher s Ghost Riderem?


ikona
Spooner
ghostmarvelnetflixpunisherrider
Čeká nás snad jeden šťavnatý seriálový crossover? 

Vyšlo to sice až na čtvrtý pokus, ale fandové se konečně dočkali. Oblíbený comicsový antihrdina Punisher se letos konečně dočkal v druhé sérii Daredevila důstojného, a řádně brutálního, zpracování s tváří dokonale padnoucího Jona Bernthala. Jeho krvavý řezník patřil k vrcholům už tak nářezové druhé řady rudého ďábla a všichni diváci si žádají přídavek. Na jeho sólovku si ovšem podle posledních zpráv počkáme až do roku 2018 a jeho účast v týmovce The Defenders nebyla prozatím potvrzena. I přesto se zdá, že bychom se menšího návratu drsňáka s lebkou mohli dočkat už mnohem dříve.

Tento fakt unikl na internet nechtěně při propagaci následujícího Comic Conu v New Yorku, jenž se koná příští týden. Toho se měl Bernthal zúčastnit údajně po celé jeho konání, nakonec však bude přítomen pouze na dva dny. Důvodem je pak prý natáčení a pracovní závazky právě pro Netflix. A už jen tak málo stačilo k tomu, aby internetoví fanoušci začali horečně spekulovat o Punisherově návratu. Jiný projekt totiž herec momentálně u Netflixu rozjetý nemá, a tak je jeho návrat do kůže Franka Castlea velmi pravděpodobný. Otázkou ovšem zůstává, kde ho uvidíme. Týmovka Defenders se začíná točit až na konci roku, v potaz tak připadá jeho cameo v chystaném Iron Fistovi, jenž se v těchto dnech natáčí právě v New Yorku. Jenže možná je ještě jedna varianta. Čím dál více se totiž začíná šuškat o tom, že by se mohl Punisher objevit v některé z následujících epizod prokletých Agentů SHIELD, kde by se potkal s dalším vzkříšeným antihrdinou, Ghost Riderem.

Možná vám tato teorie přijde jako přitažená za vlasy, jsou tu však indicie naznačující opak. Na nedávné slavnostní premiéře čtvrté série Coulsonovy partičky byl totiž přítomen i tvůrce comicsového Punishera, Gerry Conway. Když se pak hlavouna televizní sekce Marvelu, Jepha Loeba, ptali na důvod jeho přítomnosti, pousmál se po vousy a všem vzkázal, že na to v průběhu nadcházející řady přijdou. Agenti SHIELD se navíc v nové sérii snaží navodit malinko drsnější a špinavější look, a do té by krvavý mstitel přeci jen sednul. Jedná se jen o hodně divokou kachnu, nebo konečně dojde ke crossoveru mezi Netflixem a stanicí ABC, jenž seriálový svět Marvelu konečně propojí dohromady? My samozřejmě doufáme v druhou možnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace