Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Defenders mají záporáka


ikona
Spooner
cagedaredevildefendersfistjessicanetflix
Očekáváná comicsová týmovka vyfasovala opravdu hvězdného protivníka! 

A teď ještě se ještě vrátíme jednou k velké comicsové novince, kterou nakousl kolega do_Od v teaseru na Iron Fista. Kamery na place očekávané marvelácké týmovky Defenders od Netflixu, v níž spojí své síly Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones a Iron Fist, se rozjedou už za pár týdnů. O zápletce a samotné sérii ale nevíme prakticky nic. Jen to, že kromě ústřední čtveřice se v ulicích Hell´s Kitchen staví i několik vedlejších postaviček z jejich seriálů. O tom, komu se však pouliční hrdinové postaví, jsme nevěděli ani slovo. Tedy až doteď. Tvůrci nám totiž konečně odhalili tvář hlavního záporáka. A je to vážně pecka!

Comicsovým Defenders se totiž nepostaví nikdo menší a legendárnější než Sigourney Weaver, což je doufám jméno, které nepotřebuje další představování. Koho přesně si zahraje, se zatím snaží tvůrci držet pod pokličkou. Už teď je ale jasné, že půjde o velmi zásadní roli, která našim superhrdinům určitě solidně zapotí. A také, že si Marvel s Netflixem připsali další trefu do černého, u níž muselo zaplesat nejedno geekovské srdíčko. My už se na tohoto lákavého střetnutí rozhodně nemůžeme dočkat!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace